duminică, 8 mai 2011

DIETA IMPOTRIVA CELULITEI


Este indicat sa combateti mai multe metode cand combateti celulita, iar dieta este doar una dintre acestea. Este bine sa fii activa, sa faci miscare, eventual masaje specifice si impachetarea zonelor cu probleme cu substante liporeductoare.

Acesta este un regim pentru doar 7 - maxim 10 zile, apoi este bine sa reveniti la o alimentatie echilibrata, fara excese si cu multe fructe si legume.
Preparati in fiecare dimineata un amestec din sucul a 3 lamai , 1 litru de apa plata, 1 - lingurite de miere dupa gust (sau zaharina). Consumati apoi acest amestec, pe parcursul zilei atunci cand va este sete. Incercati sa aveti un consum minim de 2.5 litri pe zi de lichide (apa, apa + suc de lamaie, ceai, iaurt)

Mic dejun:
4 linguri cereale integrale, 300 ml iaurt semidegresat, un ou fiert (o data la 2 zile), ceai de fructe (afine sau alte fructe de padure)

Gustare ora 10.30:
1 pahar (250 ml) suc de rosii

Pranz: 150 g carne slaba de pasare fiarta sau la gratar, garnitura din 300 g legume inabusite (conopida, telina, morcov), cu sare in cantitate moderata si zeama de lamaie, o felie de paine, un fruct (mar, portocala, gutuie)

Gustare ora 16.30:
Un pahar suc de rosii sau de morcovi, ori doua mere

Cina: 1/2 felie branza telemea, salata de legume crude (varza, rosii, ardei gras, conopida) sau reluati o portie din salata de la pranz.
La cele de mai sus se adauga doua linguri de ulei, necesar pentru prepararea garniturii

In ultimele 2 zile adaugati la masa de pranz o portie de supa de legume.

Un comentariu:

Diana spunea...

Interesanta dieta si mi se pare super permisibila. Eu la cina as inlocui branza feta cu o branza cottage cheese cu 2% grasime cum e cea de la tnuva slim, care este si delicioasa. O merge?