duminică, 22 mai 2011

Peştii 19 februarie – 20 martie

Planeta călăuzitoare : Neptun.

Cifra norocoasă : 7.

Simbol astrologic : doi peşti care înoată în direcţi diferite.

Culori astrologice : acvamarin, mov deschis, albastru, cenuşiu.

Pietre astrologice : safir, perle, ametist.

Caracterizare generală

Nativii din Peşti au un caracter contradictoriu, fiind greu de înţeles. Sunt echilibraţi, dar capabili de izbucniri colerice, sunt modeşti dar supra-orgolioşi, se vor sociabili dar se ţin la distanţă.

În majoritatea cazurilor, cei născuţi sub acest semn sunt generoşi, plini de solicitudine. Mulţi dintre nativi se remarcă prin frumuseţe şi farmec, dispunând de diverse talente în domeniul artei. Au o intuiţie extrem de dezvoltată, fiind capabili să prezică viitorul şi să confrunte diverse fenomene şi fapte, capacitate pe care nativii din alte semne nu o au.

Nativii sunt soţi buni şi părinţi excelenţi. Pot fi uşor influenţaţi. Au o fire pasivă şi sunt lipsiţi de iniţiativă. Învaţă cu uşurinţă limbi străine.

Nativele din Peşti sunt soţii şi mame bune, pline de îngăduinţă, dar vor să fie tratate cu atenţie şi respect.

Femeia

Caracterizare psihosexuală

Călăuzită de Neptun, planeta frumuseţii şi a misterului, nativa este extrem de feminină, sensibilă, plină de solicitudine. Nu încercaţi s-o induceţi în eroare, deoarece sesizează minciuna cu o putere de-a dreptul magică. Sensibilitatea ei excepţională o face foarte receptivă la ocultism, putând deveni o buna ghicitoare sau un excelent mediu. Este indiscutabil că nativii din Peşti, indiferent de sex, dispun de capacitatea de a prezice viitorul.

Nativa emană un flux enigmatic care îi atrage pe bărbaţi. Este dependentă şi se supune bărbatului ales, acesta devenind centrul vieţii ei. Vrea să aibă tot timpul siguranţa că este iubită, oferind în schimb tot ce i-a dăruit cu mărinimie natura. Aspectele pozitive ale semnului ei nu se referă la acţiune, ci la vise şi percepţii. Se confruntă cu lumea cumplită a conflictelor şi concurenţei. Recurge la o modalitate aparte de a beneficia de ocrotirea oamenilor, mai ales de cea a persoanelor influente. Este vorba de faptul că, lăsând impresia unei femei total nevinovate şi neajutorate, va beneficia de sprijinul bărbaţilor. Cunoaşte şi practică arta de a-şi folosi corpul pentru a obţine ceea ce doreşte.

Se îndrăgosteşte cu uşurinţă, dar de cele mai multe ori persoanele cu care are de-a face sunt superficiale şi neserioase. Chiar şi atunci când beneficiază de o căsătorie reuşită, instinctul ei sexual exacerbat o împinge la legături extraconjugale. De regulă, sentimentele ei sunt sincere, fiind capabilă de declaraţii pline de tandreţe şi de farmec. În majoritatea cazurilor nativele se căsătoresc cu bărbaţi de caracter, dar insuficient de virili. Se simt în siguranţă cu ei, dar în fantezia lor îşi doresc un alt amant, o combinaţie între lordul Byron şi un pirat sarazin, un bărbat romantic, dar foarte dur, care s-o scape de soţul ei infantil. Îşi pune toate farmecele la bătaie pentru a stârni interesul altor bărbaţi, pentru a dobândi certitudinea că rămâne în continuare plină de „vino-ncoace” ; deşi, în cele mai multe cazuri, intră în panică şi încearcă să dea înapoi când bărbaţii provocaţi îi fac curte. Face excepţie doar atunci când dă peste bărbaţi de tip infantil, de care nu are a se teme, sau peste o persoană influentă, ale cărei servicii i-ar putea fi de folos.

Este o actriţă care se poate adapta oricărui rol, fiind capabilă de un joc atât de bun încât cu greu va putea fi deosebită adevărata ei personalitate de cea a rolului interpretat. Dispunând de această capacitate şi ţinând seama de fantezia ei foarte activă, poate face o bună carieră teatrală. Va fi nefericită atâta timp cât nu va reuşi să-şi combine fantezia sexuală cu realitatea, ceea ce o determină deseori să recurgă la practicarea sexului în grup. Nativa din Peşti poate fi întâlnită pozând ca nud, executând numere de strip-tease, creând picturi erotice sau scriind romane sexy. Unele native ajung şi prostituate, apreciind că, oferind plăcere sexuală unor bărbaţi care sunt lipsiţi de alte posibilităţi, ele realizează o operă de caritate.

Femeile născute sub acest semn pot fi soţii bune şi iubitoare, întrucât posedă excepţionala artă de a-i face fericiţi pe din jur. Bune gospodine, îşi iubesc copiii, deşi au tendinţa de a-i răsfăţa. Multe dintre ele îşi găsesc realizarea în medicină, devenind medici sau asistente. Din fericire, există ceva în natura lor perversă care le determină să îşi aleagă tocmai tipul de bărbat care nu li se potriveşte. Deziluziile sentimentale le pot fi fatale întrucât, deşi sunt echilibrate din fire, nu pot rezista unor lungi perioade de stres şi deprimare.

Nativa din Peşti nu este o fire practică şi nu se prea pricepe la problemele financiare. Dă orice pentru a-şi cumpăra un lucru care-i place. Oamenii nevoiaşi se bucură de înţelegerea şi ajutorul ei. Este receptivă la orice solicitare, cu condiţia ca eforturile ei să fie apreciate. Are întotdeauna o părere foarte bună despre prieteni care şi-i face, uneori total eronată, şi le acordă încredere oarbă până în clipa în care va realiza că este înşelată. Atunci poate deveni periculoasă.

Viaţa sexuală

Are tendinţa de a juca teatru. Gesturile şi mişcările vor fi studiate, vor fi şoptite vorbele cele mai potrivite, atmosfera va fi excelentă. Se iniţiază de timpuriu în problemele sexuale. Dorind să placă, nu-şi permite să refuze prea des.

Nu acceptă nici o interdicţie în domeniul relaţiilor sexuale, pe care le vrea cât mai variate. Excitarea femeii născute sub semnul Peştilor nu constituie o problemă. Vizionarea unor filme sexy sau lecturi de acelaşi gen îi pot înteţi respiraţia. Este foarte inventivă şi dispusă să experimenteze orice numere de acrobaţie sexuală. Se presupune că primul roman sexy a fost scris de o nativă din Peşti.

Atitudinea ei naturală pentru scenă îi spune că apetitul amantului trebuie susţinut cu gemete şi scâncete. Dacă fantezia dumneavoastră erotică se potriveşte cu a ei, se pot obţine lucruri de-a dreptul frumoase. Totul va fi ca pe scenă: lumini dirijate, parfumuri subtile, lenjerie fină şi vibratori de toate calibrele. Totul va fi pentru plăcerea amantului. Îşi propune să afle ce îl excită cel mai mult pe acesta, canalizându-şi apoi forţele într-acolo. Poziţia „femeia deasupra” nu o interesează decât rareori, mai ales în cadă, unde mişcările ei sunt ca ale peştelui într-o mare liniştită. În timpul ciclului libidoul ei devine neobişnuit de intens, lucru care poate fi pus pe seama unei stări psihice aparte.

Manifestă fetişism pentru haine şi bijuterii. Îi place ca în timpul actului să poarte una sau mai multe bijuterii. Cercei lungi, inele, brăţări care să se afle într-o necontenită mişcare. Pentru a intensifica trăirea sexuală, recurge şi la detalii vestimentare tip ciorapi cu jartiere, mănuşi lungi, centuri. Nimic nu trebuie să vi se pară straniu în comportarea ei.


Bărbatul

Caracterizare psihosexuală

Este sensibil, emoţional şi încercat tot timpul de sentimente contradictorii. Vă poate rezerva numeroase surprize. Simbolul zodiei Peştilor reprezintă doi peşti înotând în direcţii opuse. Deci tipul omului care gândeşte într-un fel şi acţionează exact pe dos.

Exercită un efect magnetic asupra persoanelor cu care intră în contact. Este receptiv la solicitări, şi vede oamenii nu aşa cum sunt ei, ci cum şi-ar dori ca aceştia să fie. Îl atrag femeile echilibrate, mai ales cele care vor să domine. Idealizează femeia care-i place, iertându-i astfel multe lipsuri. Pentru el dragostea nu trebuie să fie doar romantică, cu lună, trandafiri şi versuri, ci trebuie să însemne casă, confort şi siguranţă. Actul sexual reprezintă ceva intim, un lucru pe care şi-l doreşte în exclusivitate.

Nu-i pretindeţi prea multă individualitate. Nu e firea lui. Este foarte influenţabil. Se poate ataşa orbeşte de cineva, urmându-l fără nici o rezervă. Apoi busola sa emoţională îl poate orienta spre un alt câmp magnetic.

Nu este un soţ de nădejde. Dacă o femeie reuşeşte să-i devină soţie, mai devreme sau mai târziu se va găsi o alta care va reuşi să-i cucerească inimioara aflată într-o veşnică căutare. Pentru el dragostea înseamnă o uşă batantă, care duce la oficiul stării civile, dar şi la tribunal. Nu recunoaşte îndatoririle conjugale.

Este dotat cu inteligenţă şi spirit creator. Prezenţă agreabilă, ţine să se afle tot timpul în centrul atenţiei. Consumator absolut, nu-l interesează ziua de mâine, obligându-vă şi pe dumneavoastră să renunţaţi la orice planificări. Face cadouri scumpe. Fiind influenţabil îşi însuşeşte deseori comportamentul şi obiceiurile altora. Poate fi un idealist, dăruit cu abnegaţie, un tip fermecător care să-şi folosească talentul ca scriitor, muzician sau pictor, dar lumea afacerilor îi este străină. Acest lucru are două explicaţii : preferă să lucreze de unul singur şi îi displace munca susţinută, de perspectivă.

Nu dispune de simţul practic, de capacitatea organizatorică şi de dinamismul unui bun executant. Chemarea lui se află în domeniul creaţiei, în arte, în relaţiile sociale sau oriunde ideile stau mai presus decât realizarea lor practică. Este omul care preferă să se piardă în cugetări, care evită acţiunea. Evită, de asemenea, afirmaţiile explicite. Îşi menajează interlocutorii, nu jigneşte, rămânând însă închis, inaccesibil. Afişează un interes enorm pentru ceea ce spuneţi, dar mintea sa este departe, preocupată de alte probleme. Este un as al improvizării. Poate deveni cu uşurinţă o victimă a alcoolismului. Trece repede de la o perversiune la alta. În general este o fiinţă foarte vulnerabilă. Nativul din Peşti este marcat de nesiguranţă, îi lipseşte încrederea în sine. Semnul Peştilor conferă o predispoziţie specială pentru melancolie şi tristeţe.


Viaţa sexuală

Vrea să domine întregul act sexual şi devine irascibil când nu beneficiază de înţelegere. Nu acceptă ca dorinţele sale să fie puse în discuţie şi se simte ofensat dacă nu i le acceptaţi imediat. Trebuie să primească imediat ceea ce vă solicită. Ignoră orice restricţii morale şi preferă o parteneră foarte activă şi cu multă experienţă.

Îi place să facă dragoste oriunde şi, prin darul convingerii, poate ajunge în patul oricărei femei. Este tentat să obţină în primul rând propria sa satisfacţie, partenera fiind lăsată pe ultimul plan. Şi totuşi, în majoritatea cazurilor, femeile nu se plâng, nici măcar atunci când realizează că sunt pe post de cobai, deoarece nativul din Peşti dispune de o experienţă sexuală ignorată de alţi bărbaţi. Ştie ce anume aşteaptă femeia să-i spună în momentul respectiv, creează o atmosferă specială de excitaţie şi romantism, ceea ce reprezintă mult mai mult decât o excitaţie pur fizică. Avertisment: chiar dacă încearcă să vă convingă că este absolut sincer, nu-i daţi prea multă crezare – oricând este gata să vă abandoneze şi să-şi aleagă o altă victimă, pentru a-şi continua marşul triumfător. Acceptă orice variaţie sexuală, diversitatea reprezentând cosmosul vieţii sale.

Cei născuţi sub acest semn sunt capabili de o tenacitate deosebită, pentru a-şi transforma visele şi fanteziile erotice în realitate.

Zone erogene

Tălpile : masarea lor de la glezne spre degete sau sugerea fiecărui deget în parte constituie o sursă de plăceri deosebite. Aceeaşi senzaţie o puteţi oferi nativilor şi frecându-le fiecare deget în parte sau muşcându-l uşor.

Niciun comentariu: