duminică, 12 iunie 2011

Marul (25 iunie - 4 iulie; 23 decembrie - 1 ianuarie)


Marul este în general de înaltime mijlocie si are o frumusete aparte. Dragut, plin de farmec si de sex-appeal, nativul acestui semn pare facut pentru fericirea obtinuta prin dragoste. Odinioara în binecunoscuta legenda greaca, marul simboliza alegerea de catre Paris a zeitei frumusetii si a iubirii, Afrodita. Acestui ideal de fericire nativul îi va fi credincios toata viata.
Este o fire singuratica, generoasa, care nu pastreaza nimic în mod special pentru sine. Amabil, atent fata de ceilalti, nu e nici pe departe atât de naiv pe cât pare. Are o capacitate de reflectie foarte dezvoltata, o inteligenta pe masura si va supune toate subiectele ce-l intereseaza unei analize atente si patrunzatoare. Toate cercetarile sale, adesea riguros stiintifice, sunt subordonate unei nevoi specifice lui, aceea de a cunoste lumea sub multiplele sale aspecte spre propria-i placere. Usor de distrat, e un întelept ce-si rezerva mereu experiente doar din ceva, sau sa-i impresioneze pe ceilalti. "Viata poate fi frumoasa daca stii s-o traiesti, iar placerile ei sunt divine daca stii sa le gusti", pare a fi deviza dupa care se conduce.
Dragoste: E un senzual si are o afectivitate bogata. Fidel persoanei iubite, doreste mult sa fie mângâiat si iubit la rându-i. Eventualele mici accidente sentimentale nu-l deprima cât îl stimuleaza, caci îi valorifica din plin marea sa capacitate emotionala si-i deschid noi orizonturi ale vietii sale sentimentale. Un hedonist înnascut, marul se poate identifica complet cu aspiratia sa spre iubire.
Trasatura definitorie: Este facut pentru a da si pentru a primi iubire.
Personalitati: Errol Flynn, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Gina Lollobrigida, Eleanor Parker, George Michael.


Niciun comentariu: