duminică, 8 mai 2011

Săgetătorul 22 noiembrie – 22 decembrie

Planetă călăuzitoare : Jupiter.

Cifră favorabilă : 3 şi toate numerele divizibile cu 3.

Simbol astrologic : Centaurul Săgetător (personaj mitic, închipuit a fi jumătate om şi jumătate cal).

Culori astrologice : albastru, verde, violet şi purpuriu.

Pietre astrologice : ametist, safir, smarald şi agat.

Caracterizare generală

Nativii din Săgetător trec prin viaţă cu curaj şi siguranţă, natura lor concentrându-se în mişcare şi într-o activitate intensă. Sunt sinceri, deschişi şi cordiali cu prietenii. Le este străină prefăcătoria, rutina, pedanteria şi perfidia. Se remarcă printr-o neobişnuită corectitudine a caracterului, le repugnă ticăloşia şi trădarea.

Săgetătorii sunt credincioşi în prietenie, veseli şi comunicativi, leagă cu uşurinţă cunoştinţe noi, comunică perfect în societate şi se bucură până la adânci bătrâneţe de succes printre reprezentantele sexului opus. Le sunt caracteristice calmul sufletesc, optimismul şi lipsa de griji. Au mâna uşoară şi dau dovadă de tact, precum şi de îndemânarea de o vedea lucrurile în ansamblu. Au succes în jurisprudenţă, în domeniul militar, artă şi literatură.

Pe bărbaţii-Săgetători îi interesează mai puţin familia, ei sunt uşor de cucerit, dar mai greu de păstrat. Femeile născute sub acest semn sunt minunate camarade de viaţă cu un caracter calm, vesel. Exigenţele lor faţă de partener sunt deseori exagerate.


Femeia

Caracterizare psihosexuală

Este donjuana Zodiacului. În alegerea partenerului se mulţumeşte ca cesta să aibă o fire entuziastă şi simţul umorului. Va trece de la o relaţie sexuală la alta cu uşurinţă, astfel încât toţi partenerii îi vor rămâne prieteni.

Nu este capabilă de un profund sentiment emoţional, urmând cu uşurinţă capriciile înclinaţiilor ei romantice. Participă din plin la ruleta dragostei. Orice iubit nou este un cip, pe care ea mizează. Dacă o legătură se termină prost, conchide filozofic : curând voi avea un nou prieten, n-are rost să mă plâng. Este vanitoasă. De cum bate bătrâneţea la poartă, Se infiinţează la cel mai apropiat centru de chirurgie plastică. Femeii Săgetător îi place să posede şi să fie posedată. Dacă se plictiseşte, este capabilă să-şi înfigă unghiile în gât pentru ca viaţa să devonă mai interesantă. Îşi poartă inima în palmă. Este directă, cinstită, blajină şi recunoscătoare. Ţine la libertate şi trebuie lăsată să călătorească.

Simte în permanenţă nevoia unor stimulente. Chiar şi atunci când este fericită, ea nu-şi poate trăi fericirea de una singură, având nevoie de un public care să ia act de acest lucru.

Deşi vor să practice amorul cu un partener promiţător, femeile-Săgetător preferă de departe prietenia, schimbul de idei şi aventurile romantice. Uneori sunt insistente, fără ca bărbaţii să înţeleagă prea bine dacă este vorba de o aventură amoroasă sau pr şi simplu de prietenie. Nu este exclus ca întrebarea “De ce nu putem fi pur şi simplu prieteni ?” să fi fost articulată pentru prima oară de buzele unei femei-Săgetător. Nimic nu este de natură a-i tempera mai repede pe afemeiaţi decât această întrebare. Pe de altă parte împotrivindu-se unei legături mai apropiate nativa provoacă gelozia partenerului.

Preferă legături cu bărbaţii mai experimentaţi, căci aceştia nu vor lua dragostea prea în serios. Crede că în orice romanţă trebuie să existe simţul umorului. De fapt, femeia-Săgetător nu este pregătită pentru a intra în relaţii adevărate, de lungă durată.

Este într-o veşnică schimbare. Locuinţa ei arată ca şi cum abia s-ar fi mutat sau urmează să se mute. Îşi abandonează repede serviciul sau bărbaţii care n-o mai interesează. Oricând se poate găsi altceva de făcut, aşa că de ce să ne plictisim ? Este un camarad ideal în viaţa de zi cu zi. Entuziasmul, sociabilitatea, simţul cordial al umorului şi mintea ei iute constituie o bucurie pentru orice bărbat.

Este un interlocutor care ştie să asculte, un bun camarad pentru bărbatul căruia-i plac sportul şi aventurile în aer liber, o excepţională gospodină. Ce altceva îşi mai poatre dori un bărbat ? Înainte de a vă întrerupe lectura pentru a ieşi în căutarea unei femei-Săgetător cu care să rămâneţi tot restul vieţii, fiţi atenţi la un lucru : îi place teribil să flirteze, mulţi admiratori se lasă păgubaşi, induşi în eroare de aerele ei de femeie versată, care ar avea sexul la degetul cel mic.

Lucrul cel mai şocant e că, în realitate cunoştinţele ei în acest domeniu sunt destul de superficiale, În general, nu este capabilă să-şi stăvilescă pornirea de a vorbi bărbatului cu care se află despre alţi bărbaţi. Facând acest lucru şi cu amanţii de care este dezamăgită, nu-i de mirare că multe femei-Săgetător rămân nemăritate.

Natura ei nerăbdătoare, impulsivă se află într-un permanent conflict cu cele mai bune interese proprii. S-ar orienta mult mai bine în viaţă, dacă ar şti mai bine în ce constă puterea şi slăbiciunea sa. Femeia-Săgetător aparţine însă acelui tip de femei care vor face întotdeauna acelaşi lucru de două ori, deoarece n-au răbdare de a-şi chibzui hotărârea şi nu acceptă niciodată sfaturi sau avertismente. Deşi pare capabilă de a-şi ţine viaţa în mâini, de multe ori aceasta îi scapă de sub control. Când iubeşte cu adevărat, devine destul de dependentă, iar când iubitul o părăseşte riscă stări depresive.

Îi place să fie flatată. Meşterii în liru-liru o pot cuceri cu uşurinţă. În consecinţă, devine deseori victima unor bărbaţi lipsiţi de scrupule, iar bărbaţii adevăraţi o părăsesc. Insuficient de maturizată, prea sigură de sine, aeriană şi schimbătoare, femeia Săgetător este greu de înţeles şi de călăuzit.


Viaţa sexuală

Preferă s-o practice pe nisipul mării. S-ar putea ca această afinitate pentru viaţa în aer liber să reprezinte una dintre cauzele pentru care numeroase femei născute sub acest semn populează taberele de nudiste. Îi place amorul, dar nu lungiţi prea mult jocul preliminar. O interesează în primul rând satisfacerea plăcerii proprii. Preferă să treceţi cât mai repede de jocul preliminar. Este capabilă de orgasme repetate. Unii bărbaţi consideră că manierele ei din pat sunt lipsite de tact. Adevărul este că deseori ajunge în contradicţie cu amantul ei.

Îi place să-şi tracaseze partenerul, făcându-l pe acesta să-şi piardă autocontrolul. Obţine acest lucru prin tehnica “începe şi opreşte-te”. După ce şi-a adus partnerul aproape de punctul culminant prin felazio, se aşează direct peste el, oprindu-se treptat şi determinându-i astfel o încordare insuportabilă. Apoi se retrage. N-o deranjează faptul că partenerul termină prea repede. Îşi poate contracta muşchii vaginali penru a-l excita din nou.

Îi place ca după joc, să rămână întinsă lângă iubit, să fumeze o ţigară, să bea un pahar şi să discute cu voluptate despre actul abia consumat. Actul sexual este un act de amiciţie, şi ei nu-i plac amanţii care se comportă ca şi cum s-ar fi schimbat tot rostul lumii.

Principala dificultate se referă la incapacitatea ei de a se dărui în exclusivitate unui singur bărbat. Trece de la unul la altul fără a opune o prea mare rezistenţă şi, totodată, fără a rămâne cu prea multă plăcere. Are parte de foarte multe experienţe şi de foarte puţine trăiri adevărate.

În poziţie cu Săgetătorul bărbat, nativa nu manifestă interes pentru instrumentul practicat de perverşi – aceste jucării exotice de dormitor nu o interesează. Preferă formele adevărate şi încercate ale jocului sexual, fără a se interese de variaţiile acestuia, pe care le consideră inutile.


Bărbatul

Caracterizare psihosexuală

În clipa în care îl întâlniţi, vă veţi simţi înviorată. Este vesel, serios, inteligent şi vă va face să credeţi că sunteţi cea mai fermecătoare femeie pe care a întâlnit-o. Nu-l luaţi însă prea în serios. Studiindu-l cu mai multă atenţie, veţi vedea că privirea lui dansează de la o femeie la alta. De cum intră o femeie simpatică, va fi cu ochii pe ea, îi va oferi o băutură, va recurge la întregul repertoriu menit să-i stârnească interesul. Îi va lua adresa şi numărul de telefon. O va bombarda cu telefoane, prăjituri, flori şi alte cadouri. În orice aventură amoroasă, este idealist şi consideră că a dat exact peste femeia de care avea nevoie. Eşecurile anterioare nu mai au nici o importanţă. Optimismul său renaşte de fiecare dată. În orice zi nouă, el vede o nouă posibilitate.

Este un om al sentimentelor, inima sa poate fi uşor străpunsă. Vrea să fie iubit, dar se teme de angajament. Nici o legătură nu poate dura prea mult, căci prin natura sa creează probleme atunci când ele nu există. Probleme ce sunt luate apoi în primire de spiritul său analitic, care despică firul în patru, ajungând astfel la concluzia că acestea sunt de nerezolvat. Împotrivindu-se unei legături mai apropiate, provoacă gelozia partenerei.

Preferă legături cu femei dispunând de o experienţă mai bogată, care, la rândul lor, vor accepta dragostea cu aceeaşi uşurinţă. Consideră că simţul umorului este obligatoriu în orice legătură. În realitate, el nu este pregătit pentru a intra în relaţii adevărate, de lungă durată.

Are o atitudine superficială faţă de dragoste. Evită să încheie vreo înţelegere cu partenera sa, considerând că trebuie să-şi lase o portiţă deschisă. Niciodată nu ştie ce anume vrea. Ţine însă să se autoconvingă că lucrul cel mai important în viaţă este să ştii ce anume vrei. Este sincer şi logoreic. Bărbatul-Săgetător este deseori certat cu tactul. În schimb, este un om de cuvânt. Ca prieten este săritor, tolerant. O dată devenit însă amant, treceţi în umbra lui. Nu este dispus să contribuie la perfecţionarea dumneavoastră. Dacă este dezamăgit de timpul petrecut cu dumneavoastră, vă scoate de la inimă. Nu se ridică deasupra unui spirit de critică meschin, dar însăşi exprimarea acestuia constituie o dovadă de afecţiune.

Simte o atracţie pentru mister, fiind pornit să ţină în secret până şi relaţiile cu dumneavoastră atunci când nu este nevoie de acest lucru. Sensibil şi predispus la stări depresive, el poate suferi de nervozitate şi de o stranie apatie. Din fericire, aceste stări nu durează mult. Încăpăţânarea lui vă poate repugna.

Îi place să lucreze singur, fără a-şi împărtăşi preocupările. Experienţa l-a învăţat că poate obţine aproape tot ce îşi doreşte. Se descurcă bine în problemele financiare, fără a-şi alege însă de fiecare dată modalităţile cele mai demne. Veţi vedea că e generos. Îi place luxul şi face cadouri regale. Este un cozeur foarte bun, un oaspete dorit la petreceri.

Preferă petrecerile mici, cu puţină lume sub acelaşi acoperiş. Cel mai bine se simte însă fără acoperiş. Îi plac spaţiile deschise, cerul fără nori şi stele. Călătoreşte mult, fiind amator de privelişti, fete, contacte şi trăiri noi. Este prototipul bărbatului car se poate duce la agenţia de voiaj pentru a cere un bilet pentru “oriunde”, căci are pretutindeni prieteni. Relaţiile sexuale îl preocupă şi sub aspectul lor teoretic. Femeie care se căsătoreşte cu un Săgetător trebuie să ştie că are de-a face cu un bărbat cu o inimă de burlac convins.


Viaţa sexuală

Bărbatul nativ din Săgetător zboară ca o albină de la o femeie la alta, culegând nectar de peste tot.

Şi-a creat un chip idealizat de femeie, pe care îl caută cu înverşunare. Pentru el actul sexual nu reprezintă o mare trăire. Îi place, dar nu simte că pământul se învârteşte. De fapt, i-ar conveni să trăiască în epicentrul cutremurului ? Preferă să se plimbe într-o grădină liniştită, cu flori frumoase, rupându-le pe acelea care-i atrag privirea. Pentru el excitare se aflăîn căutare, iar distracţia în jocul preliminar. Femeia care ajunge în dormitor cu el poate avea parte de deziluzii. Simbolul zodiei este Săgetătorul care îşi încordează săgeata, dar care nu nimereşte de fiecare dată ţinta, oricum nu de prima oară. Pripit cum este, se vede deseori nevoit să mormăie un “ce să fac, fetiţo, asta-i situaţia”. Pe de altă parte, Bărbatul-Săgetător nu se plictiseşte niciodată de amor, îi place să-l practice, este primul care va încerca o poziţie nouă, o execuţie diferită. Merge, de regulă, în paralel cu două-trei combinaţii sentimentale. Dacă amantele lui şi-ar da mâna, ar putea descoperi că deşi fiecare în parte era nemulţumită de el, cu toate la un loc se descurcă – deci, cantitatea poate înlocui calitatea. E mieros la vorbă, vă poate oricând convinge să faceţi ceea ce îşi doreşte. Limba sa poate deveni un instrument diabolic când se apropie de zonele erotice ale femeii. Manifestă un interes deosebit pentru picioarele femeii. Unduirea gleznei sau curbura tălpii au pentru el o mare încărcătură erotică. Iar în faptul că, bunăoară, femeia stă cu picioarele încrucişate şi-şi clatină pantofii el vede un semnal. Până şi unele obiecte, un batic de mătase sau o piesă de dessous, îi pot provoca erotismul.

Simte o atracţie puternică pentru bisexualitate, atunci când nu-l împiedică rigorile legii. Legăturile sale sunt numeroase şi diverse. Între moralitatea sa şi cea a unei pisici vagaboande deosebirea nu este prea mare. Pentru Săgetător sexul reprezintă viaţa, iar el vrea să încerce totul în viaţă.

Zone erogene

Coapsele pe ambele părţi. În cazul femeilor şi parul. Jucaţi-vă cu el, răsuciţi-l, pieptănaţi-l, şi nativa va toarce ca un pisoi. Prelungiţi acest joc, o veţi disponibiliza pentru ceea ce doriţi în continuare. Zona erogenă a bărbatului se situează în preajma organului său genital. Porniţi uşor cu limba de la genunchi într-acolo şi-l veţi înfiora de plăcere.

Niciun comentariu: