sâmbătă, 28 mai 2011

Vorbe alese

Thomas J. Watson Sr.: “Înţelepciunea este puterea de a pune timpul şi cunoştinţele noastre la bună folosinţă.”


William James: “Mergi în viaţă cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe faţă , şi cu un scop măreţ în inimă.”


Maica Tereza de Calcutta: „Ziua de ieri s-a dus. Ziua de mâine n-a ajuns încă. Tot ce avem e ziua de azi. Hai să începem.”


Paulo Coelho: „Putem să ne vindem timpul, dar nu-l mai putem cumpăra înapoi”.


„A îmbătrâni înseamnă a arunca peste bord toate ideile preconcepute, înseamna a deveni mai uşor, mai liber. Într-un anumit sens, esti mai bătrân când eşti tânăr şi mai tânăr când eşti bătrân.”


Morishei Ueshiba: „Fiecare are un spirit care poate fi şlefuit, un corp care poate fi antrenat şi o cale pe care să o urmeze. Eşti în viaţă pentru a cunoaşte ceea ce este sacru în tine."


Viktor Frankl: "Fiinţa umană nu este un lucru printre alte lucruri; lucrurile se determină unele pe altele, în vreme ce omul se auto-determină. Ceea ce el devine - în limitele înzestrării sale şi ale mediului său - este ceea ce el a făcut din sine însuşi."


Anonim: „Oamenii care nu au curajul să-şi urmeze propriile vise vor căuta mereu o cale să le descurajeze pe ale tale. ”


David Hilbert: „Orice om are un orizont intelectual; când acest orizont se îngustează, el atinge dimensiunile unui punct şi atunci respectivul spune: Acesta este punctul meu de vedere.”


Neale Donald Walsch: "Viaţa pe Pământ are un sens mai profund decât s-ar putea să vi se pară la prima vedere. Vă rog, nu vă imaginaţi că nu faceţi aici nimic altceva decât să trăiţi până la moarte! Dacă asta ar fi tot, Dumnezeu nu şi-ar mai face timp să se implice. Nu! Se mai întâmplă şi altceva, care are legatură cu evoluţia sufletului vostru."


Edgar Y. Friedenberger: "Punctul asupra căruia trebuie să cădem de acord e probabil cum ne dovedim valoarea, nu cât suntem de valoroşi."


Jules Renard: “Există oameni care au luat o hotărâre bună şi apoi se odihnesc pentru a nu o executa”


Jules Renard: “Dacă ar trebui să ne gândim la tot norocul pe care l-am avut fără să-l merităm, n-am îndrăzni să ne plângem de nenoroc.”


Scott Alexander: “Tot ce e bine e greu de făcut. Să mori e uşor, să pierzi e uşor, să trişezi e uşor, să fii mediocru e uşor. Evită lucrurile uşor de înfăptuit. ”



John Davis: “Voi toţi râdeţi de mine pentru că sunt diferit, dar eu râd de voi pentru că sunteţi toţi la fel.”

Niciun comentariu: