sâmbătă, 27 iunie 2009

Rac, 27 iunie - Ziua defensivei

Persoanele nascute pe data de 27 iunie cred cu tarie ca cea mai buna ofensiva are la baza o buna defensiva. Nativii sunt extrem de protectori in domeniile in care sunt implicati (indiferent daca este vorba de familie sau de afaceri). Ei se vor aventura in lume cu precautie si numai dupa ce s-au asigurat ca au acasa un refugiu ferit de orice pericole. Din momentul in care si-au pus la punct sistemul de ghidare, ei vor porni la drum pentru a-si atinge scopul, rareori abatandu-se de la acest drum. Cei nascuti in aceasta zi sunt incredibil de hotarati din momentul in care si-au pus in gand sa obtina ceva. Ei isi vor urma calea indiferent de ce se intampla.

In general, in spatele acestei hotarari si conduite a nativilor stau o serie de principii morale solide. Din cauza tariei acestor principii morale, cei nascuti in aceasta zi sunt convisi ca tot ceea ce fac este normal si corect. Rareori isi pun propriile conceptii sub semnul intebarii. Vorbind la modul general, persoanele nascute pe data de 27 iunie sunt mai degraba preocupate sa se realizeze in plan particular decat sa se realizeze in plan public. Nativii au insa si o puternica pornire competitiva care ii face sa ii indeparteze pe toti potentialii combatanti sau rivali. Din acest motiv, nativii isi pot face multi dusmani care se pot interpune in drumul lor. Cu toate acestea, dusmanii ii pot infrange cu greu pe cei nascuti in aceasta zi.

In atitudinea si psihologia nativilor zilei de 27 iunie se intalnesc foarte rar semne care sa indice ca au capacitatea de a accepta o infrangere. Beneficiile unei asemenea statornicii sunt evidente. Aceasta stabilitate, insa, poate fi si semnul unei personalitati inflexibile care nu este in stare sa accepte adevaruri dure si care demonstreaza, intr-un fel, existenta unor vederi limitate. Atunci cand cei din jur sunt revoltati de o asemenea atitudine sau, mai rau, ataca verbal o persoana nascuta pe data de 27 iunie, aceasta persoana se va zapaci, se va retrage si se va inchide in sine, protejandu-se astfel.

Una din principalele caracteristici ale celor nascuti in aceasta zi este dorinta puternica de a se proteja pe ei insisi si de a-si proteja familia, prietenii sau grupul social din care fac parte. Nativii pot parea excesiv de agresivi cu cei care nu fac parte din aceste categorii. Intr-adevar sunt specialisti in alternarea atacului cu apararea.

Pentru ca au atata tarie in convingerile lor, persoanele nascute pe data de 27 iunie pot avea parte de cariere stralucite daca vor lucra in domeniul vanzarilor. Ar putea sa vanda gheata eschimosilor si spaghete italienilor. Nativii se vor stradui sa-si defineasca ideologia, sa-si consolideze credintele si sa-si stabileasca un sistem de valori. Dupa ce vor trece de toate aceste stadii, ei nu numai ca vor incerca sa le spuna si altora parerile lor, ci vor incerca sa ii si convinga ca au dreptate si sa ii faca sa devina si ei adeptii acestor teorii.

Datorita evidentelor calitati empatice, celor nascuti in aceasta zi le va fi foarte usor sa receptioneze si sa inteleaga sentimentele celorlalti. In ciuda acestui fapt, ei nu vor avea parte de prea multe manifestari de simpatie din partea celor alaturi de care traiesc si muncesc. Acest lucru se va datora in special atitudinii lor, care pare a fi tot timpul in opozitie cu restul lumii. Intr-adevar, celorlalti li se poate parea ca nativii sunt puternici si invulnerabili si ca intr-un fel sunt lipsiti de compasiune si bunatate.

Drumul spiritual pe care il parcurg persoanele nascute pe data de 27 iunie este lung si plin de greutati. Poate ca, numai dupa ce au castigat cateva batalii si au obtinut intr-o oarecare masura succesul, sunt capabili sa-si acorde putin timp pentru a se analiza. Din fericire, vor mai avea timp sa faca anumite schimbari si sa se maturizeze.

SFATURI: Analizeaze-te periodic. Pune-ti intrebari referitoare la propriile puncte de vedere. Asculta-i si pe cei din jurul tau. Fii mai relaxat. Nu-ti subestima niciodata adversarul. Admite infrangerea atunci cand este cazul. Mai presus de orice, cauta-ti calea spirituala si urmeaz-o.

PUNCTE FORTE: Convingator Hotarat Protector

PUNCTE SLABE: Rigid Introvertit Izolat

Niciun comentariu: