marți, 23 iunie 2009

Gemeni, 22 iunie - Ziua exaltarii romantice

Persoanele nascute pe data de 22 iunie sunt introvertite sau extrovertite. Viata este privita de aceste persoane ca un roman sau ca o aventura. Nativii sunt atrasi de dramele vietii. De aceea, le este foarte greu sa reziste tentatiei unei experiente interesante, unei situatii intrigante sau unei relatii amoroase ascunse. In ceea ce priveste romantismul, unele dintre persoanele nascute in aceasta zi sunt extrovertite. Spiritul lor aventuros se manifesta cu precadere in situatiile publice. Nativii introvertiti cred ca pastrarea unui secret este cel mai romantic si cel mai special gest dintre toate. Deseori, acesti oameni sunt tacuti si timizi, cu un comportament foarte placut celorlalti. “Nimeni, in afara de mine, nu va sti ce simt” pare a fi motto-ul lor.

Cei nascuti in aceasta zi ridica la un nivel foarte inalt pasiunea si experienta. Atunci cand sunt indragostite sau in cautarea unei noi aventuri, aceste persoane par sa piarda contactul direct cu lumea inconjuratoare. Atunci cand nu se afla intr-o asemenea stare, aceste persoane sunt extraordinar de practice mai ales in ceea ce priveste problemele zilnice. De exemplu, atat femeile cat si barbatii pot avea un comportament excelent in postura de persoane casnice. In cele mai deosebite cazuri, nativii sunt la fel de intensi atat in ceea ce priveste religia, cat si in ceea ce priveste experientele cu droguri. Din nefericire, in cele mai proaste momente, nativii pot avea sentimente apasatoare si intunecate si din aceste cauze pot suferi in mod frecvent de anxietate si depresii. Dupa ce vor avea parte de cateva dezamagiri, persoanele nascute pe data de 22 iunie vor incepe sa devina mai retrase fata de societate. Aceste persoane vor deveni mai inchise si fata de cei pe care ii iubesc, ascunzandu-si tot mai mult trairile si chiar faptele. Exista pericolul ca, odata cu trecerea anilor, izolarea acestor nativi sa creasca tot mai mult. Ei se vor retrage intr-o lume a viselor unde isi vor retrai amintirile cu o intensitate mai mare chiar decat cea pe care au avut-o evenimentele din viata reala.

Persoane nascute pe data de 22 iunie realizeaza foarte rar cat de puternica este dorinta lor de a detine controlul pe plan emotional. Nativi sunt sclavii propriilor sentimente. Daca nativii isi vor marturisi dragostea pentru o anumita persoana, isi vor exercita apoi asupra acesteia dominatia si pretentiile.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi manifesta dorinta de a incerca sa isi traiasca propriile vise sau fantezii. Intotdeauna ei se vor afla in cautarea unei noi situatii extraordinare (situatii aproape de limita, uneori). Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au dorinta de a se cunoaste cat mai bine pe ei insisi si de aceea vor ajunge la un grad mai avansat de intelepciune. Numai printr-o buna cunoastere de sine in relatia cu cei din jur si avand o atentie sporita la ceea ce se intampla cu ei si in jurul lor, acesti nativi vor fi capabili sa nu se mai repete la nesfarsit.

Dupa cum am mai spus, in general, emotiile si sentimentele celor nascuti in aceasta zi de 22 iunie sunt clar facute cunoscute celor din jur. Din acest motiv, cunoscutii vor sti cu siguranta la ce sa se astepte din partea acestor nativi si ce este interzis sa faca in prezenta lor. In ceea ce priveste stabilirea unor legaturi invizibile si in ceea ce priveste lasarea unor punti de acces libere in situatii dificile, cei nascuti in aceasta zi au o putere deosebita asupra celor iubiti.

SFATURI: Recunoaste puterea de a-ti proiecta visele in realitate. Fereste-te sa fii gelos si posesiv. Invata sa mai cedezi din cand in cand. Atunci cand pierzi, accepta cu eleganta infrangerea si apoi mergi mai departe. Invata din experiente.

PUNCTE FORTE:

Romantic

Expert in planul emotional

Imaginativ

PUNCTE SLABE:

Naiv

Nerealist

Manipulator

Niciun comentariu: