vineri, 26 iunie 2009

Rac, 26 iunie - Ziua vigorii

Persoanele nascute pe data de 26 iunie sunt de cele mai multe ori un punct de sprijin pentru familie si prieteni. Acest lucru se intampla mai ales pentru ca nativii sunt persoane pe care te poti baza si din cauza puterii pe care o au acestia. Fizicul acestor persoane este uneori de o sensibilitate excesiva si alteori de o putere impresionanta. Exceptand profesia, privesc viata mai ales prin prisma sentimentelor. Atunci cand sunt acasa, nativii pot fi surprinsi in ipostaze pur casnice - intretinandu-si sau imbunatatindu-si caminul, distrandu-se cu familia, etc.

Copiii care au unul din parinti nascuti in aceasta zi sunt foarte norocosi. Casa lor va fi un rai, mai ales din punct de vedere al securitatii si al protectiei de latura dura a vietii. In orice caz, parintii nascuti pe data de 26 iunie exagereaza cu protectia oferita. Nativii isi vor indeparta copiii de experientele care uneori pot fi dure, dar care ofera lectii de viata foarte educative. In general, cei nascuti in aceasta zi inteleg foarte bine lumea si au destul de multe cunostite in aceasta privinta. Cu toate acestea, firea omului nu este totdeauna corect evaluata de catre nativi. Acesta reprezinta motivul pentru care nu le este foarte usor celorlalti sa se implice in viata personala a nativilor. In general, persoanele nascute pe data de 26 insista ca lucrurile sa fie facute in felul lor. Cei care traiesc alaturi de acesti nativi vor ajunge, din aceasta cauza, sa considere ca nu mai au autoritate si ca le sunt neglijate opiniile.

Comportamentul extraordinar in timpul activitatilor fizice si sportive este foarte important pentru persoanele nascute pe data de 26 iunie. Chiar si la varste inaintate nativii sunt preocupati de conditia lor fizica. Daca nu sunt genul de oameni sportivi, ei isi vor consuma energia in alte domenii. Poate fi vorba de orice fel de activitati incepand cu cele de natura psihologica si terminand cu cele de natura sexuala. Intr-adevar, latura senzuala si sexuala a acestor persoane este foarte accentuata. Prefera placerile revigorante si relaxante cum ar fi: masajele, sauna, jacuzi si activitatile ce implica marea.

In mod aproape invariabil, persoanele nascute pe data de 26 inunie sunt adeptele preocuparilor ce implica banii. Le place in mod deosebit sa ii cheltuiasca. Avand in vedere ca au gusturi destul de scumpe, nativii trebuie sa fie atenti ca valoarea banilor cheltuiti sa nu depaseasca valoarea banilor castigati. Economisirea banilor nu ii preocupa in mod deosebit, dar ii intereseaza investitiile. Bunastarea materiala a acestor persoane este dovada aptitudinilor deosebite in acest domeniu. Nativii nu isi fac din imbogatire pincipalul scop in viata, dar isi doresc sa traiasca bine.

Cei nascuti in aceasta zi sunt genul de oameni carora nu le poti impune ceva si care nu sunt usor de intimidat. Ei evita confruntarile directe si conflictele, considerandu-le nefolositoare. Cu toate acestea, nu vor ezita sa lupte in cazul in care sunt provocati. Din acest punct de vedere sunt de temut. Exceptand starile conflictuale, nativii pot manifesta diferite tipuri de anxietati irationale care mai tarziu pot deveni stari nevrotice. Aceste manifestari pot fi provocate de lucruri simple cum ar fi schimbarea locului unui obiect, dar pot fi la fel de bine provocate de superstitii excentrice sau de fobii. Persoanele nascute pe data de 26 iunie imbina in mod ciudat repulsia si atractia fata de propriile temeri. Se vor confrunta in mod continuu cu aceste temeri (de exemplu chiar daca le este frica de inaltime, vor incerca in mod frecvent sa calatoreasca cu avionul, sa faca alpinism sau chiar planorism). Desigur, cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de competitie, dar foarte rar vor avea ceva de obiectat atunci cand le va fi asigurata o viata confortabila.

SFATURI: Cedeaza atunci cand este vorba de copiii si de familia ta. Ai mai multa incredere in puterea lor de a-si purta singuri de grija. Nu te mai supune atat de des incercarilor. Stai linistit.

PUNCTE FORTE:

Curajos

Protector

Atletic

PUNCTE SLABE:

Prea preocupat de fizic

Predispus la fobii

Grijuliu

Niciun comentariu: