duminică, 21 iunie 2009

Cei mai urati barbati celebri

Sunt talentati, inteligenti si buni in ceea ce fac, fie ca este vorba de muzica sau film. Dupa cum nimeni nu este perfect, le-am gasit si lor un mic cusur de prezenta caruia nu poate fi facuta vinovata decat mama natura. Este vorba despre uratenie, iar in randurile urmatoare ai ocazia sa afli care sunt cei mai urati barbati celebri asa cum au fost ei catalogati de site-ul listverse.com.


John Heder
Actorul John Heder este cunoscut mai ales datorita rolului sau din "Napoleon Dynamite". Are sase frati si vorbeste la perfectie japoneza. A avut sansa sa invete aceasta limba pe cand a participat in Japonia la o misiune a religiei mormonice.


John C.Reilly
De-a lungul vremii a avut numeroase roluri, iar de ceva timp a interpretat numai persoanje cuceritoare, foarte bine apreciate de doamne. Saracul, macar in pelicule sa aiba parte de un astfel de comportament, ca la ce figura are...


Nick Nolte
A devenit cunoscut datorita rolului din serialul "Om bogat, om sarac" din 1976 unde il intepreta pe Tom Jordache. Desi este un actor foarte bun, Nick Nolte a avut de-a lungul vremii probleme cu legea, dar si cu bautura. Poate asa se explica felul in care a ajuns sa arate...


Pete Doherty
Muzicianul Pete Doherty a devenit cunoscut publicului larg datorita controversatei relatii pe care a avut-o cu supermodelul britanic, Kate Moss. Consuma frecvent droguri, este arestat si apare de multe ori prin tribunaluri, iar acest lucru este adesea reflectat de tabloide.


Elton John
A castigat de cinci premii Grammy si un Oscar. Britanicul este un faimos cantaret, compozitor si pianist de pop/rock. A fost implicat in lupta impotriva SIDA inca din 1980, iar din 1994 a fost introdus pe Rock and Roll Hall of Fame.


Malcolm McDowell
McDowell este un actor britanic cunoscut cel mai bine ca Alex din "A clockwork orange", iar mai recent din rolul domnului Linderman din "Heroes".


Lyle Lovett
A castigat patru premii Grammy pentru cel mai bun album country, cea mai buna colaborare vocala si cea mai buna voce masculina in muzica country. De asemenea, acesta a aparut si in numeroase filme, dintre care cele mai importante sunt "The player", "Short cuts" si "Cookie`s fortune". A fost casatorit cu Julia Roberts, ceea ce este inca o dovada ca pentru femei chiar conteaza sufletul.


Steve Buscemi
Este cunoscut datorita rolurilor Mr. Pink in "Reservoir Dogs", Garland Greene in "Con Air", Rockhound in "Armageddon", Donny in "The Big Lebowski" si Carl Showalter in "Fargo". Desi, in general, interpreteaza roluri secundare, a avut mare succes ca protagonist in "Ghost World".


Marylin Manson
Cine nu a auzit de Marylin Manson? De show-urile sale, de stratul de machiaj pe care si-l aplica, de lentila sa colorata pe care o poarta pentru a estompa efectul strabismului de care sufera? A debutat in muzica in 1994 cu albumul "Portrait of an American family". Sincer, cred ca merita locul intai in acest top, dar nici "castigatorul" nu va dezamagi prin uratenie, promit.


Michael Jackson
Se spune despre o fotografie ca spune mai mult decat o mie de cuvinte, asa ca bucurati-va de "priveliste", iar eu voi lasa poza sa-si inceapa "discursul"...

Niciun comentariu: