vineri, 12 iunie 2009

Cum te imbraci la plaja in 2009

Planuiesti o vacanta la malul marii anul asta dar nu sti ce sa iei cu tine? in afara de sortul de baie si o pereche de ochelari de soare, iti e cam greu sa te hotarasti ce altceva sa mai pui in bagaj. Ca sa iti venim in ajutor, am cautat cele mai chic trenduri din vara lui 2009 pe care sa le porti la plaja.

Dungi orizontale

Anul acesta, stilul marinaresc a influentat numeroase colectii, fiind utilizat la orice articol vestimentar posibil. Asadar, un tricou cu dungi orizontale albastre si albe nu ar trebui sa iti lipseasca in acest an. Acest tip de tricou imbina stilul chic de pe plaja si in acelasi timp, contrazice vechiul stil, cel cu dungi verticale.

Papuci de piele

Desi papucii de piele sunt o alegere evidenta cand vara se apropie, vara aceasta alege o pereche care sa se potriveasca cu orice: de la cea mai casual tinuta, pana la cea mai eleganta. Incearca o pereche eleganta, precum aceasta de la Aldo. Simplitatea lor ii face rafinati si incredibil de versatili.

Pantaloni rasfranti

Pentru a fi in pas cu tendintele verii 2009, rasfrange pantalonii pana la glezna, apoi combina-i cu un tricou pentru zilele casual sau cu un sacou. Completeaza tinuta cu o pereche de sandale de piele sau mocasini.

Patratelele

In mare voga in vara lui 2009 sunt patratelele. O camasa de bumbac in patratele, cu o pereche de pantaloni rasfranti, sau de pantaloni scurti, este tinuta ideala pentru o zi lejera de vara, sau pentru un picnic.

Geaca de nylon

Si ce faci dac aesti la mare si soarele nu isi face aparitia? Nu trebuie sa fii prins pe picior gresit si de aceea o geaca de nylon, intr-o culoare puternica iti va lumina ziua.

Albul

Fara indoiala ca cea mai in voga nuanta de anul acesta este albul. Ca sa atragi toate privirile, poarta la un party de seara un sacou de bumbac, alb, cu un singur nasture. Pentru a-l putea purta si ziua, asorteaza-l cu o camasa in patratele si o pereche de jeansi.

Palarii tesute

Palaria tesuta s-ar putea sa fie piesa ce se va purta ultima data in vara aceasta. Pur si simplu arunc-o pe cap inainte sa iesi pe usa, pentru a-ti oferi senzatia de racoare.




Niciun comentariu: