vineri, 12 iunie 2009

Gemeni, 12 iunie - Ziua optimismului

In general, persoanele nascute pe 12 iunie actioneaza plecand de la prezumtia ca lucrurile merg bine. Ei renunta rareori, chiar daca sunt infranti sau daca circumstantele sunt nefavorabile. Totusi, exteriorul lor vesel poate ascunde o viata interioara tulburata. Desi sunt adeptii provocarilor in mod categoric, preocuparile lumesti pot fi influentate de propriile lor probleme. Nativii trebuie sa evite ca problemele personale nerezolvate sa le submineze eforturile.

Nativii zilei de 12 iunie pot fi foarte generosi, insa numai atunci cand simt ca acest lucru este justificat. Desi sunt optimisti, ei reprezinta individualitati realiste si obiective. In general, ei sunt de parere ca „Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri”. Aceasta atitudine se aplica in relatia cu copiii, parinti lor cat si in situati in care sunt implicate familiile lor. Din cand in cand, ei por aparea duri, in special cand au tendinta de a fi moralisti. Intr-adevar, cei nascuti pe 12 iunie sunt indivizi extrem de supusi si responsabili. Ei considera ca prea multa amabilitate defavorizeaza independenta, prea multa educatie stagneaza cresterea.

Nativii zilei de 12 iunie sunt un amestec interesant de pragmatism si idealism. Naivitatea lor se manifesta in relatiile cu ei insisi. In relatiile cu lumea dau dovada de realism. Din nefericire, cei nascuti astazi nu folosesc lumea ca pe o oglinda pentru a se intelege pe ei. Adesea, ei se inconjoara de oameni care perpetueaza si pun in aplicare o imagine ireala. Astfel, dificultatea cea mai mare a nativilor zilei de 12 iunie consta in perceperea propriei persoane intr-un mod obiectiv.

Persoanele nascute astazi sunt cele mai fericite cand sunt in miscare. Adora sa circule cu avionul, sa conduca – pe scurt sa calatoreasca doar de dragul de a calatori. Mult prea des, ei simt ca prin miscare ei isi pot lasa problemele in urma. Dar binenteles ca nu se poate intampla asa ceva. Nativii zilei de 12 iunie pot beneficia in mare masura de situatiile in care se concentreaza asupra propriei lor persoane si se retrag periodic din numeroase angajamente. Persoanele mai evoluate nascute astazi reusesc sa-si infrunte dificultatile. Daca in urma socului initial si depresiei ce urmeaza dupa aceasta, ei pot deveni mai puternici, nativii vor constientiza mai mult scopul urmarit.

Persoanele nascute pe 12 iunie par sa aiba energie nelimitata pentru o multime de activitati. Ei pot fi parinti si prieteni foarte buni in sensul ca vor fi foarte distractivi, amuzanti si niciodata plictisitori. Desi sunt persoane valoroase, talentate, ei au nevoie sa isi tempereze optimismul si sa isi rezolve cu succes aspectele mai dificile ale personalitatii lor.

SFATURI: Fii constient de conul de umbra al personalitatii tale. Sa lasi totul balta nu ajuta la nimic. Nici macar negarea nu va rezolva nimic. Poarta o discutie serioasa cu tine insuti. Nu iti proiecta framantarile interioare asupra celorlalti. Incearca sa intelegi sursa tuturor acestor probleme.

PUNCTE FORTE:

Optimist

Expansiv

PUNCTE SLABE:

Inconsecvent

Moralist

Niciun comentariu: