duminică, 21 iunie 2009

Gemeni, 16 iunie - Ziua investitiei capitale

Cei nascuti pe 16 iunie stiu cum sa-si capitalizeze investitiile. Cuvintele „capitalizare” si „ investitie” sugereaza bani, dar pot servi si ca metafore pentru alte domenii (cariera, familie) in care nativii acestei zile isi canalizeaza energiile. De obicei, chiar daca au de-a face cu esecuri sau perioade de stagnare, nativii zilei de 16 iunie vor reusi sa obtina ceva pozitiv din proiectele si eforturile lor. Adesea, ei vor transforma situatiile dificile in avantajul lor. Din acest punct de vedere, sunt adevarati capitalisti.

Persoanele nascute pe 16 iunie au „viata lunga” si prefera investitiile pe termen lung in locul veniturilor imediate. Ei nu se sperie de lipsa profitului la inceputul unui proiect, dar vor fi foarte multumiti cand il vor vedea prosperand. In anumite ipostaze, ei pot fi asemanati cu niste gradinari. Pregatirile minutioase, semanarea la momentul oportun, cultivarea si, in final, recoltarea sunt procese care vin de la sine pentru nativi. Ei nu se tem sa schimbe cursul lucrurilor in mijlocul derularii procesului daca este in avantajul lor.

Forme variate de colectionare si economisire atrag persoanele nascute pe 16 iunie. Astfel, de exmplu, construirea temeinica a unui inventar valoros intr-o afacere este o preocupare pe care o vor aborda fericiti. Totusi, ei pot gresi uneori din cauza precautiei exagerate. Datorita fricii sau sovaielii gresesc deoarece nu fac miscarile care le pot asigura succesul. De asemenea, ei trebuie sa se fereasca de impulsul lacom de a aduna bogatii, doar de dragul bogatiei. Persoanele mai intelepte nascute pe 16 iunie inteleg ca banii sunt o iluzie, o forma de energie si ca trebuie rulati continuu. Ei stiu ca este necesar sa cheltuiasca bani si energie pentru a le spori numarul.

De asemenea, nativii zilei de 16 iunie trebuie sa reziste tentatiei de a face ravagii pe piata. Ei invata foarte repede ca succesele pe termen scurt pot diminua sansa lor de castig pe termen lung. Astfel, ei trebuie sa stabileasca un echilibru intre a fi activi si decisivi pe de o parte si a invata cum sa astepti si sa ai rabdare, pe de alta parte.

In general, persoanele nascute pe 16 iunie isi aleg prietenii cu mare grija. Intuitia lor este puternica, detectandu-i pe oamenii care incearca sa profite de ei. Anumiti nativi ai zilei de 16 iunie au foarte bine dezvoltata latura psihica si sunt interesati in studii extra-senzoriale si spirituale. Pentru ei, nu exista nici o contradictie intre fizic si spiritual, aspectele materiale si cele metafizice ale muncii. Aceste persoane nascute pe 16 iunie sunt practice, imaginative si intr-o permanenta legatura cu tot ce ii inconjoara.

SFATURI: Nu deveni prea comod. Continua sa iti asumi riscuri. Nu renunta la abilitatea de a schimba lucrurile. Pastreaza legatura cu ce se intampla in lume. Ruleaza-ti in permanenta banii. Nu fi prea suspicios cu noii prieteni sau noile cunostinte.

PUNCTE FORTE:

Destept

Rabdator

Orientat spre succes

PUNCTE SLABE:

Magulit

Sovaielnic

Niciun comentariu: