duminică, 21 iunie 2009

Cum sa te imbraci la prima intalnire?


Daca haina il face pe om, atunci creeaza barbatul care vrei sa fii! Prima intalnire e ca primul examen din viata, asa ca trebuie sa il treci cu bine.

Pasul 1

Decide cu partenera ta de fel de tema vreti sa aiba evenimentul si daca e vorba de o intalnire formala, casual sau un eveniment specific, de genul unei intalniri la piscina.

Pasul 2

Fii sincer cu stilul tau si cu personalitatea pe ca o ai, fara sa afisezi ceea ce nu esti, fie ca e vorba de o cina sau o rpima intalnire.

Pasul 3

Alege dintre elementele de baza, daca nu ai un stil specific al tau pe care sa il manifestezi. Pentru majoritatea asta inseamna o pereche de jeansi sau o pereche de pantaloni casual. Adauga o camasa deschisa la gat, alba, albastra sau in dungi, ori un tricou si pe deasupra un pulovar.

Pasul 4

Poarta o camasa si o cravata fara o haina sport pe deasupra, pentru a atrage atentia asupra detaliilor, dar si grija pentru tinuta, fiind in acest timp destul de casual. Culorile tinutei trebuie sa fie neutre, indiferent ce ai purta.

Pasul 5

Si acum, cu ce te incalti? Pantofii sport sunt acceptabili in majoritatea situatiilor, dar mocasinii din piele neagra arata mult mai bine la o prima intalnire.

Pasul 6

Nu uita ca farmecul personal face intotdeauna mai mult decat hainele pe care le porti.

Niciun comentariu: