vineri, 12 iunie 2009

Gemeni, 11 iunie - Ziua depasirii barierelor

Persoanele nascute pe 11 iunie au curajul de a impinge lucrurile pana dincolo de limitele impuse de societate sau de natura. Ei se remarca prin vointa lor puternica de a depasi, de a inainta pas cu pas, de a sparge granitele lucrurilor. Cei nascuti pe 11 iunie pot fi considerati personalitati expansive si chiar agresive.

Totusi, pentru a putea depasi anumite limite, ceilalti trebuie sa ii cunoasca asa cum sunt in realitate. Nativii mai evoluati sunt studenti, chiar oameni de stiinta foarte versati in domeniul lor. Ei doresc sa isi cunoasca subiectul foarte bine si sa realizeze din acesta opere de arta in domeniul tehnicii. In loc sa se teama de pericol, nativii zilei de 11 iunie il considera adesea un stimul necesar. Odata ce au progresat pana in pragul limitei la care au ajuns ceilalti, nu le ramane decat sa forteze nota in continuare. Explorarea se poate manifesta in orice domeniu: afaceri, sport, sex, droguri, domenii sentimentale sau psihologice, experiente inspaimantatoare sau crimilale si chair in planul familial.

Elementele pamant, aer, foc, apa reprezinta de cele mai multe ori temele centrale in vietile nativilor zilei de 11 iunie, ale caror explorari sunt si ele considerate elementare. Desigur, cei care traiesc alaturi de persoanele nascute pe 11 iunie le pot impartasi incercarile, dar de cele mai multe ori ei vor fi doar spectatori ai experimentelor intreprinse de nativi in procesul de autorealizare. De obicei, ei isi forteaza propriile limite, dari nu si pe ale celorlalti. In general, persoanele nascute pe 11 iunie nu vor aborda o gama vasta de interese confuze si nu vor manifesta lipsa de pregatire tipica majoritatii nativilor din zodia Gemenilor. De obicei, sunt statornici si vor studia o disciplina careia i se vor devota trup si suflet, implicandu-si toate energiile creatoare. Nativii acestei zile sunt intensi, preferand concurenta. Dorinta lor de a castiga este puternica si rareori dau inapoi in cazul unui lucru inceput, rareori renunta sa mai lupte fara un motiv bine intemeiat. Nativii nu sunt genul de persoane care prefera o pensionare timpurie sau o batranete inactiva, ci mai degraba lucreaza pana in ultima clipa. Ei prefera sa se afirme cu o scanteie de glorie in loc sa paleasca definitiv. Pentru cei nascuti pe 11 iunie nu exista garantii ca vor obtine succesul si nici asigurari impotriva esecului. In cazul lor putem sa spunem ca “ actiunea este esenta lucrurilor”. In cazul in care vor concura cu cineva care poate abandona, nu se va pune problema daca vor castiga sau vor pierde. Sa castige nu inseamna totul, dar este singura varianta pe care o pot accepta.

Nativii care au succes lucreaza bine ca membrii ai unei echipe, dar de cele mai multe ori vor se vor afla la conducere. Ei recunosc importanta efortului individual, dar si anihilarea ego-ului pentru binele comun. Poate tocmai de aceea sunt atat de admirati, chair venerati de catre membrii grupului din care fac parte.

Fara indoiala, nativii zilei de 11 iunie trebuie sa se fereasca sa nu depaseasa limitele in care se incadreaza societatea. Ei au obiceiul sa starneasca dusmania, gelozia si chiar pot parea de-a dreptul aroganti. Cei care intra in aceasta categorie pot deveni victime, strivite de grupul lor social si chiar incarcerate. Cei nascuti astazi simt nevoia sa-si manifeste umilinta ce le pastreaza bunatatea si ii tine departe de ingamfare sau egoism extrem.

SFATURI: Tine cont de sentimentele celorlalti. Incearca sa fii mai sensibil cu dorintele si nevoile familiei si prietenilor. Cultiva umilinta. Nu te lasa dus de val. Agresivitatea ta poate atrage dusmani puternici.

PUNCTE FORTE:

Bine-orientat

Pozitiv

Temeinic

PUNCTE SLABE:

Incapatanat

Istovitor

Niciun comentariu: