luni, 28 ianuarie 2013

TRATAREA PARULUI USCAT





Foloseste o combinatie de sase picaturi de ulei de lavanda, lemn de santal sau dafin si uleiuri esentiale de susan sau soia, aplica apoi uleiul pe par, inveleste in prosop timp de 15 minute, apoi clateste. Acest lucru va ajuta la tratarea parului uscat. 
Dar un remediu preparat in casa este urmatorul. Pune 1 sau 2 picaturi de ulei de sofran in palme si freaca-le. Maseaza parul si nu clati. Ai grija sa nu folosesti o cantitate mai mare, altfel parul va deveni uleios si cu un aspect dizgratios. 
De asemenea, poti masa parul cu 2 linguri de ulei cald de masline sau migdale. Inveleste apoi parul cu un prosop, asteapta 30 minute si dupa aceea clateste. Aplica tratamente cu ulei fierbinte pe par cel putin o data la 3-4 saptamani pentru un rezultat maxim. 
Un tratament sigur si foarte simplu de preparat este amestecul unei cani de lapte cu un ou batut. Pune-le la fiert, apoi aplica pe par. Lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi clateste-te bine. Foloseste acest tratament de doua ori pe saptamana si vei observa imbunatatiri majore.

Niciun comentariu: