vineri, 25 ianuarie 2013

Dieta cu varza si cu supa de varza





Cu varză


ZILNIC
 
Mic dejun: O cafea cu zahăr şi o felie de pâine prăjită. 
 
Prânz: Peşte sau pui (200 g) cu varză fiartă cu puţină vegeta şi roşii sau cu salată de varză simplă ori combinată cu alte legume, în cantitate nelimitată.
 
Cină: Salată de varză sau mâncare de varză, cu un ou sau cu 50-100 g lactate degresate. Se consumă maximum trei ouă pe săptămână! 
 
Alimente permise: Varză, ardei gras, castraveţi, anghinare, ceapă verde, ciuperci, dovlecei, gulii, morcovi, praz, roşii, ţelină, ouă, lactate degresate, carne de pui sau peşte slab, andive, pere, gutui, mere şi struguri.
 
Eficienţă: Slăbeşti 7 kg în 30 de zile.
 
Părerea specialistului: Dieta e fadă şi săracă în nutrienţi. Micul dejun e prea frugal.



Cu supă de varză


Câteva cepe potrivite, doi ardei graşi, o varză medie, trei roşii, sare şi piper după gust, un cub de arome, frunze de ţelină, pătrunjel - toate se curăţă, se taie şi se pun într-o oală cu apă. Se fierbe 10 minute la foc mare, apoi două ore la foc mic. Supa se consumă cât mai multă, când îţi e foame, combinată cu fructe (în prima zi), cu legume (în a doua zi), cu fructe şi legume (a treia zi) şi cu trei banane (a patra zi). În cea de-a cincea zi, pe lângă supă, mai poţi consuma 800 g carne de pui la grătar sau fiartă, în a şasea zi poţi mânca orez fiert, iar în ultima zi a săptămânii, peşte la grătar. 
 
Eficienţă: Slăbeşti 5-7 kg în 7 zile. 
 
Părerea specialistului: Deşi este foarte populară, această dietă e fadă. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Niciun comentariu: