vineri, 25 ianuarie 2013

Remedii pentru piatra la rinichi, vezica, fiere





Piatră la rinichi : se poate vindeca prin – se ia pieliţa interioară de la 10-15 pipote de găină sau pui, se usucă bine, după care se macină cu maşina de cafea, pentru a se transforma într-o pudră. Se pune într-un borcan şi se adaugă miere de albine cât cuprinde. Se formează o pastă. În fiecare dimineaţă se ia câte o linguriţă pe stomacul gol. Tratamentul ţine 1-4 săptămâni, în funcţie de mărimea pietrei, se face înainte şi după ecograf. La nevoie se reia tratamentul.
                        Se poate face un tratament cu ‚redigest’ se găseşte la farmacie, modul de administrare e conţinut în ambalaj. E un medicament preparat tot din pieliţe de pipote + o plantă numită armurariu


                          în cazul pietrelor la rinichi sau al unor afectiuni renale sau ale vezicii , beţi un ceai de rădăcina de mărar [ 25 gr la 1 litru de apa ] pe care-l fierbeti 10 minute si-l lasati sa stea sa se infuzeze 5 minute . Luati cate un paharel după fiecare masă .

                           Ceai pentru rinichi : mătase de porumb, cozi de cireşe, coada calului, troscot[frunze şi tulpină, boabe de ienupăr, fructe de măceşe, seminţe de pepene verde, flori de muşeţel, flori de tei.
                           Mod de preparare : se pune apă rece întru-n vas de 6kg apoi se bagă în ea cât se cuprinde între 3 degete din fiecare planta. Când începe să fiarbă, se lasă vasul pe foc mic, vreme de 15 minute, apoi se dă vasul deoparte, se acoperă cu capac şi se lasă să stea alte 15 minute. După aceea ceaiul se strecoară. Se pune în sticle sau în alt vas şi se pune la rece, iar plantele strecurate se acopera cu capacul pentru a se mai fierbe încă o dată. Se bea 2 litri de ceai pe zi. Ceaiul se bea 10 zile pe lună, vreme de 3 luni, apoi se poate relua tratamentul de câte ori apar durerile.
                           Băi : se umple cada cu apă cât mai fierbinte, astfel ca zona rinichilor să fie acoperita. Din cauza fierbinţelii, canalele se dilata şi pietrele încep să fie eliminate. După eliminare, se mai bea o săptămână ceai, pentru a spăla rinichi.
Rezultatele se vor vedea repede şi sigur, reţeta a fost folosită de multă lume.
 
                                 Reţetă pentru eliminarea pietrelor la rinichi, vezică, fiere :

Ora 8 – Se mănâncă o felie de pâine prăjită cu brânză de vaci.
Ora 8-10 – Pauza
Ora 10-12 – Se aplică pe porţiunea vezica biliara – ficat, prosopul înmuiat în ceai fierbinte de muşeţel, cât se poate suporta de cald. Se schimbă la fiecare 15 minute.
Ora 12-12,10 – Se mănâncă o farfurie cu griş cu lapte fierbinte.
Ora 12,15 – Se pune o mămăligă fierbinte [din 1kg mălai] învelită în prosop pe zona ficat – vezică biliara. Atenţie să nu vă ardeţi pielea.
Ora 12,30 – Se bea 100ml de ulei cald la 37gradeC. Imediat se bea în mod obligatoriu, sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă. Atenţie uleiul se încălzeşte la bain-mari.
Ora 12,45 – Se bea încă 100ml de ulei cald la 37 gradeC. Imediat se bea şi sucul de la o lămâie.
Ora 13 – Se bea încă 100ml ulei cald la 37 gradeC. Imediat se bea sucul de la o lămâie.
Ora 13,15-14,15 – Se pune o mămăligă fierbinte [1gk mălai] învelită în prosop pe zona ficat – vezică biliară.
Ora 14,15-17 – Se stă în pat pe partea dreaptă foarte bine învelit pentru a nu răci zona ficat vezică biliară.
Ora 17 – Se bea obligatoriu o ceaşcă de cafea neagră.
Ora 18 – Se bea mult lapte şi ceai de muşeţel, pentru a se neutraliza excesul de fiere di bilă şi intestine.
A doua zi sau chiar în noaptea aia se va elimina pietre maro şi verzi de consistenţă dură sşi semidură.
Materiale : 300ml ulei de floarea soarelui sau măsline încălzit la 37gradeC. 6 lămâi, 2kg mălai, 100gr muşeţel care se fierbe într-un vas de 1 litru, 1 ceaşcă de cafea, o farfurie de griş cu lapte, 2 litri lapte.
                          
                           Reţetă de eliminarea pietrelor
Se ia 1kg  rădăcină de pătrunjel, se spală şi se fierbe în 2 litri de apă până ce scade la 1litru de apă. Se bea dimineaţa şi seară pe nemâncate câte 1 păhărel. La nevoie reţeta se poate repeta.

                           Se aleg crengi de vişin, care să aibă o grosime ceva mai mică de circumferinţa creionului. Se măsoară şi trebuie să aibă în total 2 metri. După ce s-au spălat se pun să fiarbă rupte în bucăţele, în 3 litri de apă. Se fierb până ce scade la 1/2litri de lichid. Se bea călduţ, într-o singură repriză. Se repetă de câteva ori. Calculii se vor elimina fără dureri.

Niciun comentariu: