marți, 20 octombrie 2009

Cum ne judeca femeile

Hai sa recunoastem ca macar in adolescenta sau studenti fiind (ca la 20 de ani fara griji si…poate cu bani), intalnindu-ne cu prietenii la o terasa sau un bar ajungeam si la momentul de jurizare: exact, dadeam note `miss-urilor` care se perindau in fata noastra, note asociate cu comentarii...

Bun, sa nu intram in detalii pentru ca stiti si voi altele pe care le faceati asa ca intre baieti, cand venea vorba de femei, dar sa vedem ce zic dragele de ele despre noi.

Oare se imbraca bine pentru intalnirea de disera?

Te scruteaza sa vada daca ai depus ceva efort pentru a te imbraca la intalnirea cu ea. Daca ea va crede ca nu ti-a prea pasat cum ai aruncat hainele pe tine, vei fi etichetat drept lipsit de respect: fata de ea si fata de tine. Asa ca, ai grija, mai ales daca iti place tipa!

Este depresiv?

Se holbeaza la sanii mei? Are simtul umorului? Daca esti un loser, imediat va observa aceste “detalii” inca de la prima intalnire, si isi va pune intrebarea de mai sus, asa ca exerseaza dinainte partea cu sanii(netul te rezolva) si invata niste bancuri pe care sa i le spui.

Oare este ca fostul?

Exact! Primul lucru pe care il fac femeile cu noul iubit este ca ii caute defectele fostului. Asadar, cand vorbeste despre fostul/fostii, ciuleste bine urechile si nu lasa sa iasa pe partea cealalta.

Poate sa vorbeasca despre el insusi si sa ma asculte?

80% din conversatie va fi purtata de ea. Asigura-te ca 20% din discursul sau poate monologul tau este despre altceva.

Este generos??

Femeile vad o legatura intre a lasa 10% bacsis si posibilitatea de a primi cadouri generoase de la tine. Tine minte: consumatie mica, bacsis mic!

Ma va face sa ma simt inteleasa si apreciata?

Daca nu vei fi apt sa ii intelegi valorile, principiile sale de viata si ambitiile probabil ca vei pica testul. Adreseaza-i intrebari. Ascult-o si raspunde-i in acelasi timp.

Va fi un tata bun?

Pentru o relatie de termen lung, te va testa sa vada daca ai sau nu calitatile pe care si le doreste de la un barbat. Daca nu te poate imagina cu un copil pe genunchi, va considera ca isi pierde timpul cu tine. Modul in care interactionezi cu familia este un indiciu pentru ea.

Niciun comentariu: