joi, 1 octombrie 2009

Balanta, 28 septembrie - Ziua cuceritorilor

Nativii zilei de 28 septembrie sunt capabili sa castige si sa pastreze atentia oricarei persoane. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nativii sunt mai frumosi din punct de vedere fizic decat marea majoritate a oamenilor. Mai degraba, inseamna ca au un sarm seducator care poate topi inimile inghetate si care poate face sangele sa curga mai repede. Uneori pot fi exasperanti si deranjanti, dar asta face parte din puterea lor stimulanta.

Cei nascuti in aceasta zi au talentul de a aduce durerea care se potriveste perfect cu dorinta lor de a multumi. De obicei, efectul pe care il au nativii asupra celorlalti depinde de starea in care sunt sau uneori de ocupatie sau interesele primare. Au un accentuat simt al dreptatii, simt care arata ca vor suferi cel putin la fel de mult ca si cei implicati intr-o anume situatie. Din acest punct de vedere s-ar parea ca sunt dezarmant de simpli si umani

Persoanele nascute pe data de 28 septembrie au multi iubiti de-a lungul timpului, cel putin in tinerete. Vor fi satisfacute de toate aceste relatii. A spune ca sunt greu de multumit nu este foarte adevarat. In schimb, s-ar putea spune ca este greu de trecut peste tendinta lor de a se plictisi repede si peste faptul ca permit unor diferente de personalitate sa ii enerveze. Este bine ca nu sunt persoane foarte calculate in orice actiune, cel putin nu atunci cand este vorba de planuri mari. Daca este nevoie, pot avea rezultate exceptionale in aceasta privinta. Nativii se pot lasa influentati de dragoste, seductie si sex (de obicei in aceasta ordine) doar din placere. Rareori motivele pentru care vor face acest lucru vor fi pline de viclenie. Au puterea de a profita cu usurinta de cei din jur, indiferent daca acestia sunt constienti sau nu. In ciuda acestui fapt, foarte rar isi vor permite sa se foloseasca de aceasta calitate.

Distrugerea unor lucruri este o preocupare importanta din viata nativilor. Poate fi vorba de orice, incepand de la suferintele romantice si pana la desfiintarea unor idei, pana la zdrobirea fizica. In mod sigur, aceasta atitudine nu implica faptul ca nativii ar avea porniri sadice. S-ar parea ca, menirea lor este de a distruge pur si simplu orice forma de defensiva venita din partea celorlalti. Vor reusi sa faca acest lucru folosind un lung si variat sir de arme. Cei nascuti in aceasta zi isi vor gasi un adversar pe masura atunci cand acesta va fi intruchipat de un obiect imobil. Sunt atrasi de provocari de orice fel. Considera ca nu va fi o lupta adevarata pentru a obtine ceva, chiar daca ii va costa mult timp. Exceptie vor face cazurile in care vor intalni un adversar cu adevarat puternic. Iubesc in aceeasi masura frumosul si puterea. Vor fi lipsiti de orice fel de aparare atunci cand vor intalni un individ extrem de senzual. Se poate spune chiar ca venereaza frumusetea. Din acest punct de vedere, ar trebui sa fie atenti sa nu exagereze cu dragostea fata de un anume obiect si sa nu ajunga sa il divinizeze. Atentie sporita trebuie acordata tendintei de a avea acest tip de sentimente chiar pentru ei insisi.

Se poate spune despre persoanele nascute pe data de 28 septembrie ca nu sunt tocmai potrivite pentru viata de familie. Cu toate acestea, se poate conta pe ei si chiar dau dovada de o loialitate dusa pana la extrem. Este posibil ca nici macar in cazuri exceptionale sa nu isi paraseasca prietenii care au o anumita problema. Cei care traiesc sau au o relatie cu nativii trebuie sa inteleaga faptul ca acestia sunt foarte atragatori, dar au si slabiciuni. De multe ori, cei nascuti in aceasta zi nu arata ca au prea multa vointa. Atunci cand se vor confrunta cu o pasiune vor fi asemenea unei frunze in vant. Chiar daca gresesc, vor face acest lucru in perfecta cunostinta de cauza.

SFATURI: La un moment dat, in viata, s-ar putea sa fii nevoit sa iei decizii importante cu privire la actiunile tale. Lupta cu tendinta de a fi delasator. Durerea ar putea fi redusa daca faci anumite alegeri timpurii in viata. Evalueaza-ti periodic progresele.

PUNCTE FORTE: Romantic; Cu bun gust; Magnetic

PUNCTE SLABE: Distrugator; Inclinat spre exces; Usuratic

Niciun comentariu: