sâmbătă, 3 octombrie 2009

Balanta, 3 octombrie - Ziua stabilirii tendintelor

Nativii acestei zile au un talent deosebit de a recunoaste tendintele societatii in care traiesc. Sunt adeptii actualitatii, ai modei. In plus, ar putea fi chiar ei cei care sa stabileasca o anumita moda in cardul cercului lor social. Sunt foarte fericiti atunci cand au ultimele tipuri de haine, case, masini si chiar cand au conceptii actuale. Isi doresc sa fie moderni in orice sens al cuvantului. Cu toate acestea, au un simt al traditiei care va reprezenta baza succesului pe care il vor obtine.

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi expansivi carora nu le place sa fie limitati de anumite lucruri. Sunt interesati de tot ceea ce este in jurul lor. Sunt capabili sa devina experti cel putin intr-un domeniu. Nativii sunt genul de oameni care isi lasa spiritul sa zboare liber. Sunt entuziasti, dar totusi nu isi pierd latura critica. Isi doresc sa traiasca cat mai multe experiente, dar acest lucru nu ii va impiedica sa isi manifeste parerile critice sau admirative.

Persoanele nascute pe data de 3 octombrie sunt foarte serioase atunci cand este vorba despre principala lor ocupatie. Isi doresc sa aiba rezultate cat mai bune in aceasta privinta. Sunt nativi care manifesta calitati exceptionale atunci cand se afla intr-o pozitie de conducere. Vor ajunge sa fie idolatrizati de colegi si de partenerii de viata. Ceilalti ii vor considera modele demne de urmat sau chiar reprezentati ai unor idealuri. Abordarea ocupatiei lor este intensa si plina de hotarare. Uneori, s-ar putea chiar sa exagereze in aceasta privinta. Acesta ar putea fi motivul unor posibile esecuri.

Nativii au ceva deosebit in imaginea pe care o afiseaza. De obicei, sunt constienti de efectul pe care il au asupra societatii si de fiecare aspect al rolului pe care il joaca. Sunt predispusi la o atitudine exhibitionista. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt niciodata mai fericiti decat atunci cand sunt in centrul atentiei. Este foarte greu de acceptat faptul ca ar putea exista situatii in care sa nu fie remarcati. Totusi, au si perioade destul de lungi cand isi petrec timpul singuri. Cu toate acestea, simt nevoia puternica sa se faca remarcati din cand in cand si sa fie apreciati pentru ceea ce sunt.

Nativii zilei de 3 octombrie simt ca ei sunt cei care ar trebui sa aduca pacea in cadrul familiei sau grupului lor social. Rareori vor accepta sa stea deoparte si sa permita lucrurilor sa isi urmeze cursul. Simt ca trebuie sa participe si ei intr-un fel la ceea ce se intampla, indiferent cat de obisnuite si banale ar fi situatiile. Parerile si gusturile personale sunt doua lucruri de importanta majora pentru acesti nativi. Asadar, daca vor fi acuzati de prost gust vor considera ca este una dintre cele mai mari insulte aduse la adresa lor.

Persoanele nascute in aceasta zi au caracterul format dintr-o combinatie ciudata de trasaturi introvertite si extrovertite. Deseori, demonstreaza ca au o viziune patrunzatoare asupra evenimentelor care au loc in viata altor persoane, dar vor ezita destul de mult atunci cand vor fi nevoiti sa isi descopere propria personalitate. Celor mai multi dintre nativii zilei de 3 octombrie le place sa isi petreaca timpul in cadrul unor grupuri restranse. In cele din urma, vor reusi sa isi dezvaluie sentimentele, dar unei singure persoane sau cel mult doua. Este posibil sa nu acorde prea mult timp propriei familii si nici chiar copiilor, dar nu inseamna ca nu vor fi parinti buni.

Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti sa nu se lase furati de superficialitate, snobism sau de o pozitie importanta. Aceasta atitudine ar putea avea un efect negativ mai ales asupra copiilor nativilor. In plus, ar putea fi cauza esecului relatiilor personale. Unii dintre nativii zilei ar putea fi acuzati de cultivarea unor prietenii pentru a-si usura drumul spre reusita. De asemenea, s-ar parea ca, din interes, vor cauta compania oamenilor potriviti sa ii ajute.

SFATURI: Nu neglija evolutia laturii spirituale din dorinta de a fi in pas cu vremurile. Cauta sa ai principii respectabile dupa care sa iti conduci viata. Concentreaza-te mai mult asupra evolutiei personale. Nu te lasa ademenit sa parasesti drumul pe care l-ai ales. Nu tot ceea ce straluceste este aur.

PUNCTE FORTE: Sociabil Modern Intens

PUNCTE SLABE: Distras Pretentios Exhibitionist

2 comentarii:

Hrisanti03 spunea...

3 octombrie este si ziua mea de nastere..
:)

robert_c spunea...

La multi ani, imi pare rau ca nu ti-am urat chiar atunci pe 3, toate cele bune, pace si lumina