duminică, 13 septembrie 2009

Regulile garderobei de vara

In fiecare vara vedem un procent ridicat de barbati care par sa nu stie ce sa poarte si cand sa poarte. Exista totusi o speranta pentru obtinerea unui look stylish, care sa emane incredere si demnitate, care sa determine femeile sa intoarca capul pe strada.

O alegere inteleapta este sa investesti in haine deschise la culoare. Oricine are de gand sa iasa afara pe 35 de grade imbracat in tricou negru, a dat-o in bara. Asa cum vremea este luminoasa si placuta, si tu ar trebui sa arati la fel. Evita look-ul funerar, sau de artist torturat.

Tricourile

Cea mai buna cale sa dai startul sezonului de vara este sa iti cumperi tricouri polo. Astfel de tricouri nu au varsta si se potrivesc oricarui tip de corp sau oricaror preferinte. Ar trebui sa fie piesa de rezistenta in garderoba de vara a oricarui barbat, caci pot fi purtate cu pantaloni scurti, cu orice tip de blugi, la birou, seara in oras.

Accesorii

Acum hai sa vorbim de accesorii. Din moment ce vara iti expui mainile mai mult ca in orice alt anotimp, e momentul perfect sa investesti intr-un ceas nou. Un ceas care sa iasa in evidenta este metoda perfecta sa complementezi bratele goale. Un ceas de calitate poate fi purtat la diferite ocazii.

Nu ai cu adevarat o garderoba de vara fara ochelari de soare. Incearca sa iti achizitionezi cel putin doua perechi. O pereche potrivita activitatilor zilnice si o alta care sa se potriveasca activitatilor sociale. Un sfat cand va cumparati ochelari de soare: nu-i luati pe cei miascumpu, caci vor fi la fel de trectori precum o cursa de cai. Ia ceva care sa se potriveasca personalitatii tale si bugetului de care dispui.

Si in cele din urma un costum usor, de vara. Albul e foarte dragut, dar perioada anilor 70 a trecut si mai mult de asta, albul se murdareste foarte repede. Ramai la gri sau crem, caci nu cred ca vrei sa bati drumurile la curatatorie de cateva ori pe saptamana.

Pe scurt: cumpara-ti cateva tricouri de calitate, un ceas nou, macar 2 perechi de ochelari si opteaza pentru un costum gri sau crem. Nu vei da gres. Nici astea nu functioneaza? Poate ar trebui sa faci o operatie estetica, sau sa investesti intr-o masina in loc sa te plimbi in costum cu autobuzul.

Niciun comentariu: