duminică, 20 septembrie 2009

Fecioara, 20 septembrie - Ziua conducatorului

Persoanele nascute pe data de 20 septembrie sunt convinse ca au putereaa de a face fata oricarei situatii. Sunt foarte preocupate de interesele grupului din care fac parte. Vor face aproape orice pentru a asigura o evolutie armonioasa a proiectelor in care sunt implicate. Pentru unele femei nascute pe data de 20 septembrie acest lucru poate insemna dedicatie fata de familie si fata de prinicipiile casnice. Alte femei pot fi adeptele concentrarii asupra organzarii sociale sau a afacerilor in care sunt implicate. Barbatii obisnuiesc sa se asigure ca lucrurile merg bine si ca ofera o educatie buna familiei lor. In viata zilnica ofera sfaturi foarte bune asociatilor si prietenilor. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi stiu cum sa conduca o afacere din punct de vedere financiar si cum sa obtina succesul in acest domeniu. Sunt adepti ai investitiilor inteligente (mai ales atunci cand este vorba de aspectul casei lor, fata de care au o mare admiratie) si stiu sa castige bani.

Atunci cand lucrurile merg prost, persoanele nascute pe data de 20 septembrie au mare incredere in capacitatea lor de a repara si de a vindeca. Pentru nativi a vindeca poate insemna orice, incepand cu impacarea celor ceartati si terminand cu ajutorul oferit celor pe care ii iubesc. De asemenea, ajutorul poate varia incepand de la o rugaciune si terminand cu metodele traditionale sau cu masajul. Totusi, nativii nu trebuie sa exgereze in aceasta privinta sau sa isi supraevalueze puterile. Aceasta atitudine poate avea consecinte grave nu numai pentru ei insisi ci si pentru cei apropiati lor.

De obicei, nativii acestei zile au opinii solide si intelepte, dar ar trebui sa evite sa aiba incredere nemarginita in abilitatea de a vedea adevarul in orice situatie. Este foarte important sa realizeze daca au capacitatea de a recunoaste atunci cand au gresit si de a repara respectivele greseli prin metode proprii. Unii dintre nativii zilei de 20 septembrie sunt capabili sa invete din propriile greseli (deseori chiar foarte mari) si sa inceapa totul de la capat. Persoanele care sunt capabile sa actioneze in acest fel vor evolua foarte mult si se vor maturiza. Persoanele care nu au aceasta putere sunt predispuse sa se confrunte cu tot felul de dificultati, de cele mai multe ori provocate chiar de ele. Nu sunt constiente ca sunt prea hotarate in privinta corectitudinii rationamentului lor. Intr-un final, vor fi nevoite sa recunoasca ca au trait o existenta plina de fals si de iluzii.

De multe ori, persoanele nascute pe data de 20 septembrie permit emotiilor sa le intunece si sa le influenteze gandirea, mai ales in dragoste. Animati de pasiunea pentru o anume persoana, nativii pot fi destul de caustici. In cele din urma, vor provoca multa suferinta tuturor celor implicati. In cazul in care cei nascuti in aceasta zi vor reusi sa se stapaneasca si sa fie rabdatori vor avea foarte mult de castigat. Cei mai potriviti sa le fie prieteni sunt oamenii care le impartasesc pasiunile si cu care pot lucra in acelasi domeniu. Nu este un lucru neobisnuit ca nativii sa devina parteneri cu prietenii lor. In acest fel, vor avea parte de succes in afaceri, in proiectele pe care le intreprind si chiar in domeniul artistic.

SFATURI: Invata din propriile greseli. Examineaza rezultatele si metodele prin care poti obtine aceste rezultate. Daca este necesar, nu ezita sa iti schimbi orientarea. Incearca sa iti stapanesti emotiile. Trebuie sa pretuiesti mai mult rabdarea.

PUNCTE FORTE:

Organizat

Cu spirit de observatie

Abil

PUNCTE SLABE:

Prea increzator

Prea emotiv

Increzut

Niciun comentariu: