vineri, 4 septembrie 2009

Fecioara, 3 septembrie - Ziua fluxului special

Persoanele nascute pe data de 3 septembrie nu sunt intotdeauna asa cum par. Adesea, ceilalti nu reusesc sa le descopere adevarata natura sau adevaratul potential. Cei nascuti astazi pot fi obligati sa joace diferite roluri in viata lor. Acestea nu sunt intotdeauna dezagreabile, dar nu reprezinta cu exactitate ceea ce isi doresc ei in realitate. Desi nativii zilei de 3 septembrie sunt in general multi-talentati, adesea una dintre calitatile lor este apreciata in detrimentul celorlalte. Frumusetea fizica a nativelor zilei de 3 septembrie este de necontestat. Datorita aspectului lor placut, celelalte calitati fine ale acestora pot fi mai putin recunoscute. Barbatii nascuti astazi pot fi intelesi gresit de catre ceilalti si judecati la cea mai mica scapare in cursul carierei lor sau in cadrul familial. Desi ii impresioneaza pe ceilalti prin firea lor tacuta si prin tactul de care dau dovada, nici una dintre persoanele care au incercat sa profite de un nativ al zilei de 3 septembrie nu va uita rezultatul incercarii sale. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu o armura de otel ce ii izoleaza de toate formele de linguseala si vampirism. Ei par blanzi, chiar foarte fini, dar insista sa fie tratati in mod onorabil, corect si vor rezista temeinic eforturilor de a-i indeparta pe ceilalti.

Deoarece munca lor are adeasea o natura vizionara, persoanele exceptionale nascute astazi pot fi foarte avansate pentru varsta lor. Ei trebuie sa inteleaga faptul ca ceilalti ezita uneori sa le aprobe metodele. Din fericire, multi dintre acesti nativi inzestrati dau dovada de multa rabdare si incredere in valoarea muncii lor. Astfel, ei sunt bine dotati pentru a indura anii in care nu le sunt recunoscute meritele, dar in acelati timp vor continua incercarile si eforturile lor sustinute. Calea lor pentru o ajunge sa-i faca pe ceilalti sa ii accepte poate fi un pic mai domoala. Totusi, reusesc sa atinga acest obiectiv daca isi acorda putin timp pentru a le explica celorlalti, folosind un limbaj cat mai simplu, care sunt obiectivele lor si cum intentioneaza sa le puna in practica.

Nativii zilei de 3 septembrie inzestrati cu toate aceste calitati sunt atrasi de actiune si controversa. Sunt adesea destul de revoltati impotriva sistemelor in care trebuie sa opereze. Acest lucru se manifesta in special cand se simt neintelesi. Atat optimismul lor exuberant, cat si natura lor temperamentala trebuie sa fie tinute sub control. Dezvolatarea consistentei emotionale si vointei mai puternice este esentiala pentru succesul vietii lor.

In ceea ce priveste problemele sentimentale, persoanele nascute pe data de 3 septembrie afiseaza adesea o atitudine stoica extrem de pronuntata. In acest caz ei se expun la doua pericole. In primul rand vor da celor apropiati impresia ca nu le pasa de ei, iar in al doilea rand, vor amana sa ia deciziile necesare atunci cand este momentul potrivit. Prin faptul ca sunt prea permisivi ei se pot compromite pe ei insisi in legaturi amoroase si pot rata anumite momente importante din viata lor.

Cea mai mare provocare pentru nativii zilei de 3 septembrie este reprezentata de incercarea de a fi mult mai deschisi cu ceilalti si de a se confrunta fara frica cu propriile indoieli. Ei ar trebui sa-si foloseasca codul moral cel mai elevat si simtul dreptatii in folosul apararii celor ce au intr-adevar nevoie de ajutorul lor si sa nu ia pozitia de aparare atunci cand simt ca sunt bombardati cu critici. Daca cei nascuti astazi pot descoperi si cultiva ce este mai bun in ei insisi si in mod diplomatic, dar in acelati timp foarte ferm, vor insista ca lumea sa ia la cunostinta aceste lucruri, ei vor fi mai capabili sa castige acceptarea eforturilor si ideilor lor fanteziste.

SFATURI: Cauta permanent sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Dezvolta-ti increderea in tine si curajul. Nu-ti fie teama sa gresesti. Nu incerca sa cultivi prea mult mister in ceea ce intreprinzi. Fa-ti timp sa le explici celorlalti metodele si motivele tale.

PUNCTE FORTE:

Extrem de talentat

Sociabil

Rabdator

PUNCTE SLABE:

Tendinta de a amana

Exagerat de stoic

Productiv

Niciun comentariu: