duminică, 13 septembrie 2009

Fecioara, 9 septembrie - Ziua cerintelor dificile

Persoanele nascute pe data de 9 septembrie se confrunta in mod repetat cu situatii foarte solicitante. De cele mai multe ori, aceste situatii sunt produsul firii lor complicate si nicidecum al destinului. Ar trebui sa invete sa recunoasca drumul cel mai usor. Nu este nevoie sa aleaga intotdeauna calea cea mai solicitanta. Daca vor reusi sa faca acest pas, viata lor va fi mai linistita si mai lipsita de evenimente neprevazute.

Nu trebuie pus la indoiala faptul ca nativii zilei de 9 septembrie sunt atrasi de provocari. Sunt persoane care se plictisesc foarte usor. Ele considera ca este insuportabil sa stea deoparte si sa asiste la aceleasi intamplari. De cele mai multe ori, vor oscila intre interes si dezinteres fata de persoane, situatii, locuri sau lucruri complexe in care nu vor dori sau sa se implice. Asemenea trairi pot izvori din sentimentul de neimplinire pe care il simt in interior nativii. Indiferent de succesul sau norocul de care au parte, cei nascuti in aceasta zi au uneori impresia ca lipseste totusi ceva. Intr-adevar, multi dintre nativii acestei zile simt inca din copilarie nevoia de a cauta acel element care lipseste din viata lor.

Persoanele nascute pe data de 9 septembrie dau dovada de o foarte mare complexitate emotionala. Din aceasta cauza vor fi foarte atragatoare pentru sexul opus. De multe ori, nativii acestei zile simt nevoia sa se lase ingrijiti si indrumati de catre cei care le ofera dragoste. In ciuda acestui fapt, isi vor pastra independenta si vointa. Din momentul in care acesti nativi s-au hotarat sa faca ceva, se vor lasa foarte greu convinsi sa isi schimbe drumul ales. De cele mai multe ori, sunt inclinati spre introspectie si sunt preocupati de evolutia personala. Din aceste cauze, vor realiza atunci cand vor face o greseala sau cand vor merge pe drumul gresit, chiar daca le va lua mai mult timp pana sa ajunga la aceasta concluzie. Unul dintre punctele slabe ale celor nascuti in aceasta zi este reprezentat de faptul ca exagereaza mult atunci cand este vorba de problemele personale. In plus, au tendinta sa caute ajutor il cele mai nepotrivite locuri.

In general, nativii acestei zile sunt oameni inclinati spre intimitate, dar de cele mai multe ori ocupatia si interesele ii vor aduce in contact cu societatea. Cei nascuti in aceasta zi se pricep sa simta si sa defineasca dorintele publicului. Uneori cunosc si felul in care pot fi satisfacute aceste dorinte. La un moment dat vor fi nevoiti sa aleaga modul de abordare al unei probleme. Nativii vor sti cand va fi nevoie de o abordare speciala si cand va fi nevoie de una absolut normala. Daca este cazul, vor fi apti sa gaseasca o cale de mijloc. Exceptand aceasta calitate, cei nascuti in aceasta zi au si darul de a sti cum sa profite de o afacere banoasa.

Pentru multe dintre persoanele nascute pe data de 9 septembrie viata poate fi o lupta continua, in ciuda temerilor si incertitudinilor pe care le au. Destul de surprinzator este faptul ca asemenea temeri ii pot conduce pe nativi catre un succes uimitor. Acesta este un alt motiv pentru care provocarile sunt atat de interesante si stimulante pentru ei. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi sunt confruntati cu diferite fobii. In acest caz, nativii zilei se vor expune pericolelor doar pentru a experimenta satisfactia de a-si infrange temerile. Ar trebui sa isi tina sub control latura salbatica. Daca nu vor reusi sa faca acest lucru, nativii vor avea tendinta de a-si dezvolta un comportament autodistructiv. Acest tip de atitudine nu va fi usor inteles sau temperat de cei din jurul lor.

SFATURI: Este foarte important sa castigi incredere in tine insuti. Iti poti permite sa meditezi mai mult. Atunci cand iti vei descoperi calitatile foloseste-le in interesul tau. Temerile si frica iti vor consuma toata energia, in cazul in care tu vei permite acest lucru. Tu esti singura persoana care le poate infrange. Incearca sa fii vesel si sa nu disperi niciodata.

PUNCTE FORTE:

Cu discernamant

Orientat spre provocari

Introspectiv

PUNCTE SLABE:

Temator

Nesigur

Cu prea multe nevoi

Niciun comentariu: