duminică, 13 septembrie 2009

Ce-ti trebuie pentru a arata bine?

Pentru majoritatea barbtailor, o curea, o cravata si un ceas inseamna accesorii, dar de fapt, accesoriu este orice iti accentueaza aspectul fizic. De la gelul din par si produsele pentru ingrijirea pielii si pana la deodorante si parfumuri, toate daca sunt bine alese te fac sa arati si sa te simti bine.

Fata ta, parul si corpul sunt cele mai importante accesorii ale tale si au nevoie de la fel de multa atentie ca si pantalonii pe care ii duci la curatat in fiecare saptamana. Orice barbat ar trebui sa aiba la indemana elementele esentiale pentru un look de exceptie. Iata cateva produse ajutatoare.

Deodorantul

Haideti sa recunoastem: traspiratia strica reputatia! Transpiratia in exces si mirosul neplacut iti taie orice sansa de a obtine vreo intalnire. Folosind un antiperspirant, deodorant sub forma de stick si sprayul de corp corespunzator, vei reusi sa ramai fresh si sa mirosi grozav toata ziua.

Parfumul

Deseori, femeile folosesc parfumul ca pe cel mai important indiciu pentru a determina daca sunt sau nu atrase de barbati, asa ca ai mare grija ceea ce porti zilnic si de mesajul pe care parfumul tau il trimite. Indiferent de stilul tau, testeaza diferite mirosuri la magazin inainte sa cumperi. Orice parfum miroase diferit pe piele, datorita chimiei corpului. Odata ce ai descoperit mirosul potrivit tie, aplica-l corect. Pentru un spary de copr, un singur fas sub fiecare brat si de-a lungul pieptului este suficient. Pentru apa de colonie, aplica cantitati mici in zonele cu puls: incheietura mainii, gat.

Ingrijirea parului

Femeile adora sa isi treca degetele prin parul barbatului, dar nimeni nu vrea sa se atinga de un par imbacsit cu gel sau nespalat, cu matreata sau plin de grasime. Pentru a avea un par care se cere mangaiat, foloseste un sampon 2 in 1: sampon si balsam. Vei avea un par frumos si sanatos, numai bun de trecut degete prin el.

Pielea

Pielea este cea mai mare provocare a ta. Ingrijeste-o folosind o crèma cu factor de protectie 15, care va incetini aparitia ridurilor si arsurile solare. Cand vine vorba de barbierit, exfoliaza-ti pielea fetei de doua ori pe saptamana. De asemenea foloseste lotiuni de barbierire si de spalare a fetei in rutina zilnica de ingrijire a teunlui.

Barbieritul

Ai fi tu maestru in arta conversatiei, dar daca ai par pe fata, in urechi sau nas, femeile vor fi mult prea preocupate sa se holbeze la el decat sa te asculte pe tine. Asadar, procureza-ti repede un aparat de tuns, de barbierit si un aparat de tuns parul din locuri mai putin accesibile(nas, urechi). Chiar sunt esentiale.

Respiratie proaspata

Nimic nu alunga mai repede femeile de langa tine, decat o respiratie urat misrositoare. Nu pleca de acasa fara sa nu iti speli dintii si sa ia la indemana guma mentolata. De asemenea un zambet alb si stralucitor o indragosti de tine, asa ca ai grija la curatenia dentara.

Niciun comentariu: