vineri, 18 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI VARSATOR


Semnul zodiacal Vărsător face parte dintre Semnele zodiacale de iarnă şi este considerat un simbol al libertăţii şi dezmărginirii. El este guvernat de Uranus şi se caracterizează prin originalitate, inventivitate, expansiune a conştiinţei, anularea tuturor limitelor, trăirea intensă a libertăţii individuale, umanitarism, acţiune spontană, inteligenţă superioară, universalitate, iubire necondiţionată, puritate, intuiţie, transfigurare.

Fiind un Semn fix şi manifestând caracteristicile Elementului Aer, nativii Vărsător sunt preocupaţi de relaţiile umane în special şi de cele de cuplu în general. Ceea ce, din multe puncte de vedere, este destul de bine, pentru că tind să fie amanţii marilor paradoxuri: departe de fiinţa iubită, îi duc dorul; împreună cu ea fiind însă, trec prin stări de disconfort afectiv, având permanent sentimentul că sunt limitaţi, constrânşi, amputaţi de o dimensiune numai a persoanei lor. Numai dacă aveţi o afinitate mai specială cu acest influx astral puteţi intui drama interioară a acestor nativi: ca Semn fix, urmăresc relaţii durabile şi stabile; ca Semn de Aer, aspiră la o independenţă personală nelimitată. Un certificat de căsătorie tinde să fie resimţit la nivel subtil, de exemplu, ca o imensă restricţie şi, odată căsătoria realizată, declanşează în mod inconştient toate mecanismele de a distruge ceea ce îi limitează.

Faceţi un efort şi nu copleşiţi în nici un fel sau nu solicitaţi în manieră tradiţională un astfel de nativ. Cu atât mai mult dacă este femeie! Lăsaţi-l/lăsaţi-o să-şi amintească de dvs. sau, când sunteţi împreună, nu precupeţiţi nimic pentru a-i stimula originalitatea, creativitatea şi imaginaţia, mai ales imaginaţia erotică! Permiteţi sufletului dvs. să trăiască la dimensiunea acestui iubit/acestei iubite care visează să schimbe lumea şi care contestă neîncetat această lume nu pentru că este imperfectă ci pentru că are reguli! Care îi constrâng!

Din punct de vedere erotic, aceşti nativi nu sunt deloc comozi, pentru că, ataşaţi de plăcere (la ei gustul vieţii este foarte bine dezvoltat) şi predispuşi la excese aşa cum este cazul tuturor Semnelor fixe, îşi doresc "mult şi bun" la nivel mintal şi reuşesc de prea puţine ori şi la modul concret. Dacă ei reuşesc să-şi tempereze exaltările mentale şi să se focalizeze cu mai multă seriozitate asupra aspectelor erotice, atunci da, pot fi nişte amanţi de calitate. Nu le daţi prea mult de gândit. Invitaţi-i la o şedinţă de masaj sau de relaxare, amintiţi-le că au un corp fizic de care e bine să se ocupe şi că fericirea fiinţei umane nu depinde neapărat de confort, ci de sentimente. Ajutaţi-i pe nativii Vărsător să aibă sentimente sau să le aibă permanent în stare de efervescenţă. Aceşti uranieni pot da un randament maxim, într-adevăr, pe măsura împlinirii erotice.

Nativul Vărsător armonios erotic este amantul ideal. Al tuturor şi în final al nimănui, el/ea este o fiinţă care oferă dragoste şi fericire fiindcă, liber de orice obligaţie, menţine o desăvârşită legătură cu planul afectiv universal. Fiecare relaţie de cuplu este nouă şi merită atenţie şi, odată încheiată, ea constituie o experienţă permanent vie, la care acest nativ se poate oricând reîntoarce. Pentru el nu sunt despărţiri şi lacrimi, nu există jurăminte şi infidelităţi, ci o prietenie eternă care lasă oricând loc fuziunilor amoroase împlinitoare, solare, profunde. Este greu de găsit un astfel de nativ, dar dacă îl găsiţi, renunţaţi la orice mentalitate şi trăiţi cu voluptate şi extaz experienţa amoroasă la care vă invită. Veţi constata, în timp, că această experienţă va fi de-a pururi proaspătă, vie, regeneratoare.

Nativii primului decan (21-30 ianuarie) sunt fiinţe foarte rafinate, elevate, cu înclinaţii artistice. Îi veţi întâlni mai repede în expoziţii sau la spectacole decât la restaurant. Erotic vorbind, sunt cei ce promit foarte mult. Pentru aceşti nativi este foarte importantă poziţia lui Venus în tema natală.

Nativii celui de-al doilea decan (31 ianuarie - 9 februarie) sunt mari consumatori de informaţie computerizată şi n-ar fi de mirare să-şi găsească perechea potrivită pe un site. Sunt foarte uşor de stimulat mintal şi, dacă nu au un partener pe măsură, tind să uite că mai există şi fuziuni amoroase pe această lume. Pentru aceşti nativi (în special femei) este foarte importantă poziţia lui Mercur în tema natală, mai ales dacă "năzdrăvana" Casă a VIII-a (a sexualităţii) începe pe un Semn de Aer.

Nativii celui de-al treilea decan (10-19 februarie) sunt mai "tradiţionali", mai casnici, mai mămoşi. Sau, dimpotrivă, mult mai liberi însă mai sensibili la capitolul "femei". Aceştia pot suferi profund dacă nu-şi înţeleg paradoxul despre care aminteam mai sus. Cum, de asemenea, pot suferi la fel de mult dacă nu înţeleg la timp că pot iubi la fel de sincer şi de profund mai multe fiinţe odată. În special bărbaţii dispun de un fel de "universalism erotic şi afectiv" pentru care nu merită absolut deloc acuzaţi sau judecaţi, dacă sunt maturi şi responsabili în relaţiile intime.

Pentru mulţi dintre noi e posibil să sune ciudat astfel de posibilităţi, dar aceşti nativi sunt sigurii capabili să ne aducă aminte că omul a inventat căsătoria atunci când a devenit incapabil să mai dăruiască o afecţiune curată, nimic altceva decât iubire din Iubirea pe care Dumnezeu o vehiculează prin inimile şi sufletele noastre.

Niciun comentariu: