miercuri, 9 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI BALANŢĂ


Semnul zodiacal Balanţă face parte dintre Semnele zodiacale de toamnă şi este considerat un symbol al armoniei şi echilibrului. El este guvernat de Venus şi reprezintă o lume a măsurii, a nuanţelor, marcând echilibrul dialogului afectiv între „tu”/”voi” şi „eu”, între interior şi exterior, între „+” şi „–”, între elan şi reţinere, între spontaneitate şi reflexie, între abandon şi reţinere.

Fiind un Semn cardinal şi manifestând caracteristicile Elementului Aer, nativii Balanţă se pricep de minune la relaţiile de orice fel, tocmai pentru că nu le place absolut deloc să fie singuri. Diplomaţi în anumite împrejurări, dar alteori destul de influenţabili, ei au dificultăţi în a lua decizii şi se simt foarte fericiţi atunci când partenerul îi degrevează de această corvoadă.

În ceea ce priveşte comportamentul erotic, se poate spune că mulţi nativi au tendinţa de a construi o relaţie de sus în jos. Este vorba despre stimularea mentală, caracteristică Semnelor de Aer, care pierd din vedere necesitatea compatibilităţii erotice ca temelie fundamentală a oricărei relaţii de cuplu, pe care, după aceea, se poate construi orice. Dacă nativii Balanţă au ce vorbi cu persoana iubită, şi dacă ei se simt bine într-o „reprezentaţie la scena deschisă” alături de această fiinţă, după aceea chestiunea erotică este un simplu fleac. Totuşi, dacă iubitul/iubita este un nativ din alte Semne decât cele de Aer sau de Foc, e bine ca Balanţele să-şi reconsidere atitudinea.

În relaţiile de cuplu, nativul Balanţă caută întotdeauna să impresioneze prin cunoştinţele sale elevate, să capteze întreaga atenţie a auditoriului prin demonstraţii de oratorie, elocinţă, erudiţie. Nu vă impacientaţi – un Semn de Aer ia în posesie tot spaţiul aflat la dispoziţia sa, dar numai ca suprafaţă, nu şi în profunzime. În realitate, el este făcut să armonizeze şi să rafineze senzaţii, mirosuri, sentimente şi emoţii. De aceea, o fuziune amoroasă poate începe cu un lung preludiu – restaurant, film, expoziţii – pentru a continua cu o baie frumos mirositoare, cu o muzică uşor pasională şi cu un joc amoros uneori competitiv, de genul „care pe care” (să nu uităm că ne aflăm pe axa Berbec-Balanţă). Pe acest nativ nu-l interesează performanţele erotice decât dacă este un viciat; el urmăreşte mai degrabă atmosfera unei armonii şi efectul unei experienţe senzoriale.

Nativul Balanţă armonios erotic se caracterizează printr-o excepţională capacitate de transfigurare a fiinţei iubite, prin adaptabilitate la necesităţile ei erotice şi prin atenţia acordată nevoii celuilalt de împlinire amoroasă. El aspiră către transformarea sexualităţii într-o operă de artă pe care s-o dăruiască apoi tuturor, chiar omenirii întregi, sub forma unui produs artistic autentic. De aceea, atunci când vă impresionează un produs artistic, să ştiţi că forţa lui estetică vine din armonia desăvârşită prin care artistul a extras esenţa subtilă a actului erotic, concretizând-o apoi într-o capodoperă.

Nativii primului decan (23 septembrie – 2 octombrie) sunt foarte sensibili, foarte receptivi la dorinţele erotice ale fiinţei iubite şi, uneori, chiar foarte „casnici” Pot fi, de asemenea, foarte grăbiţi în a se căsători. Pentru aceşti nativi este foarte importantă poziţia Lunii în tema natală.

Nativii celui de-al doilea decan (3-12 octombrie) sunt foarte dornici de afirmare socială şi de împlinire profesională. Actul erotic înseamnă, pentru ei, un adevărat triumf pe care îl merită fiindcă ei fac ceva pentru oameni. E posibil însă ca ratarea unei cariere să-i împiedice să-şi exploreze şi să-şi exprime armonios sexualitatea. Pentru aceşti nativi este foarte importantă poziţia lui Saturn în tema natală.

Nativii celui de-al treilea decan (13-22 octombrie) sunt mai optimişti, mai încrezători în partea fericită a vieţii şi mult mai deschişi experienţelor erotice de orice fel. Viaţa lor amoroasă poate să abunde de relaţii, unele chiar paralele, fără ca asta să-i deranjeze, din moment ce fiecare iubire îi îmbogăţeşte şi îi umple de fericire. Ei străbat viaţa ca nişte bogătaşi care învaţă să ofere cu generozitate dragostea. Pentru aceşti nativi este foarte importantă poziţia lui Jupiter în tema natală şi aspectele lui cu Venus.

Niciun comentariu: