vineri, 18 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI RAC


Semnul zodiacal Rac face parte dintre Semnele estivale (corespunzãtoare lunilor de varã) alãturi de Semnele zodiacale Leu si Fecioarã, si ne pune în rezonantã cu calitãtile lui specifice precum puterea de regenerare, seva vegetalã, intimitatea, interioritatea, legãtura directã cu arhetipul matern, acest Semn fiind simbolul medierii si al mediumnitãtii, cel care leagã lumea formalã de ceea ce este informal. Semn de Apã, lunar, reprezentând principiul matricial si hrãnitor, locul reîncarnãrii si al memoriei ancestrale, el conferã prin definitie empatie si perceptii senzoriale extrem de bogate. Nu negati în fata unui astfel de nativ stãrile pe care vi le intuieste, cãci mai devreme sau mai târziu îi veti confirma intuitia, dar e posibil ca la acel moment sã nu mai fiti împreunã.

Fiind un Semn cardinal, nativul Rac tinde sã aibã initiative de orice fel însã, odatã negat sau refuzat, el nu va mai face niciodatã un al doilea pas, ba chiar poate deveni usor agresiv, ceea ce face ca el "sã-si ia jucãriile si sã plece". Din punct de vedere emotional este adeseori impulsiv pentru cã nu stie sã-si exprime verbal stãrile, a cãror bogãtie si complexitate ne depãseste cu mult. Asta îl face uneori chiar pasional si chiar greu de suportat când începe sã se "reverse" spre afarã, spre celãlalt, pentru cã are mult de dãruit - consecintã a perceptiilor lui anterioare. Orice formã de insecuritate însã, orice tentativa a noastrã de a-i obliga sã se obiectiveze îi poate rãni extrem de usor, determinându-i sã se refugieze în imperiile imaginatiei la fel de prolixe precum sentimentele. Usor traditionali si deopotrivã dornici de o sigurantã afectivã pe viatã, se vor gândi la cãsãtorie în prezenta fiecãrei iubiri, cãutând mai degrabã ocrotirea maternã în toate formele ei posibile decât o împlinire realã a fiintei.

Nativul Rac armonios erotic debordeazã de vitalitate si de gingãsie. Poate nu la fel de viril precum nativul Taur, dar nici atât de perfectionist precum nativul Fecioarã, el manifestã o anumitã formã de rezistentã eroticã ce încântã nu din perspectiva performantei, ci pentru cã o asezoneazã cu "povesti si doine, ghicitori, eresuri" cum ar spune Eminescu. Deosebit de atent la miscãrile de suflet ale fiintei iubite si totodatã dornic s-o umple cu fericire, dotat de Dumnezeu cu un simt tactil caracteristic, acest nativ transformã noptile lungi si austere în delicii ale inimii si în plãceri mirobolante, care pot genera în celãlalt trãiri extatice, sublime. În conditii cu totul speciale, de practici spirituale sau de cunoastere superioarã a amorului transfigurator extatic, cuplul în care existã acest nativ Rac armonios erotic poate atinge stãri reale de beatitudine.

Nativii primului decan (22 iunie - 1 iulie) sunt tandri, manifestã un deosebit gust estetic, pentru ei fuziunea amoroasã fiind un real spectacol de "sentimente si pozitii", iar plãcerile erotice se dovedesc, adeseori, infinite. Ei combinã, adeseori, cu o imaginatie usor de concretizat, aproape toate plãcerile vietii, cum ar fi o masã bunã cu un mediu adecvat, adeseori marcat de o lenjerie intimã (fie ea de corp sau de pat) care sã creeze senzatii plãcute la atingere. Dacã sunt niste persoane interesate de "valul lumii", sã nu vã mire dacã vã vor invita mai întâi la un masaj erotic, apoi la un suc de fructe si abia ceva mai târziu în camera îndrãgostitilor. Pentru acesti nativi este importantã pozitia lui Venus în tema natalã.

Nativii celui de-al doilea decan (2 - 11 iulie) vã pot cuceri cu povesti de dragoste în timp ce asteptati transportul în comun sau pe terasa unei cofetãrii. Le face mare plãcere sã-si comunice amintirile si, de multe ori, chiar vã vor face curte relatându-vã cum au iubit ei pentru prima oarã, îndrãgostindu-se de profesoara de englezã sau de fata vecinilor, studentã la vremea adolescentei lor. Cum s-ar zice, ei stiu "sã vã ducã cu zãhãrelul", tocmai pentru cã au o slãbiciune de ascuns - si anume, aceea de a face foarte repede dragoste, pentru a simti dacã i-ati ascultat, dacã v-au cucerit, dacã vã intereseazã ce v-au spus. Au o usurintã deosebitã în a comunica ceea ce simt, dar în relatia de cuplu totul este sã nu prefere a citi ziarul sau a urmãri la infinit posturi TV, în loc sã reia o etapã eroticã reusitã, ce poate fi amplificatã. Pentru acesti nativi este importantã pozitia lui Mercur în tema natalã.

Nativii celui de-al treilea decan (12 - 22 iulie) sunt foarte usor de rãnit iar sentimentele lor la fel de instabile precum forma Lunii, prezentând un interesant amestec de dependentã afectivã si forta de a se regenera erotic. Desi îsi doresc o anumitã independentã amoroasã, totusi, locuinta si sentimentul apartenentei, familia si copiii constituie ingredientele care sustin momentele lor erotice. În egalã mãsurã, acestor nativi le place sã aibã grijã de cineva si sã hrãneascã mediul în care trãiesc. Nu vã asteptati la performante în pat, dar fiti siguri cã nu vor fugi de acasã si cã nu vã vor pãrãsi niciodatã, mai ales dacã Soarele lor e în Casa a IV-a. Pentru acesti nativi este importantã pozitia Lunii în tema natalã.

Niciun comentariu: