duminică, 10 martie 2013

Tratament naturist contra impotentei sexuale

- 3 bucati telina cat pumnul (circa 1,5 kg), 
- 1 kg morcovi spalati bine cu o perie (pentru a nu se elimina coaja), 
- 1 kg mere ionatane cu o aroma mai deosebita, 
- 1/2 kg miez de nuca, 
- 2-3 bucati lamai, 
- 2-3 bucati portocale, 
- 1/2 kg miere de albine, 
- o sticla vin alb (Tamaioasa Romaneasca de Cotnari). 

Toate aceste fructe si legume se spala, se curata si se dau prin masina de tocat, se amesteca intr-un vas de plastic sau emailat pana ce toata aceasta compozitie se omogenizeaza, apoi se pune la borcane tinute la frigider timp de o saptamana, pentru macerare. Se folosesc cate doua linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora timp de 20 de zile. 
Concomitent, se folosesc circa 60-80 g grau/zi incoltit, care se poate consuma cu compot sau fructe de sezon, aceasta timp de 30 de zile, cu o pauza de o luna, dupa care se reia aceasta cura naturala pana ce organismul este complet revigorat.
Pregatirea graului: se spala si se pune intr-un borcan plin cu apa calduta. Il vom lasa acolo 24 de ore, il vom clati, il vom pune intr-o farfurie adanca, avand grija sa-l mentinem mereu umed. Il vom clati in fiecare zi. Graul va germina - aparitia unui punct mic alb - in doua zile (vara) si cel mult patru zile (iarna). Apoi se spala bine de fermenti, dupa care se consuma la masa de pranz.

Niciun comentariu: