marți, 18 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Rac


BARBATUL RAC

Zone erogene: sanii, pieptul si sfarcurile.
Treaba ta: maseaza-i pieptul fara graba si intareste-i sfarcurile cu varful limbii.
Ce-l starneste: sa se joace cu sanii tai (lucru ce-i aduce aminte de copilarie).
Il atrag femeile: care ii pot oferi o afectiune egala cu cea pe care o ofera si el (reciprocitatea este foarte importanta in relatiile barbatului Rac). De asemenea, ca sa-i cucereasca inima, o pretendenta trebuie sa ii cucereasca mai intai stomacul (sa gateasca la fel de bine ca mama).
Se casatoreste: destul de devreme, pentru ca are nevoie de protectie feminina continua. Pana se insoara locuieste cu parintii. Este un sot fidel, dar dispozitiile lui contradictorii il fac cam greu de suportat.

FEMEIA RAC

Zone erogene: idem.
Treaba ta: serveste capsuni cu frisca direct dintre sanii ei, fara sa uiti de saruturile delicate aplicate pe sani. Nu fi brutal cu aceasta zona pentru ca este extrem de senzitiva si nu intotdeauna durerea e suportabila.
Ce o starneste: preludiul prelungit si povestile romantice sau, dimpotriva, violente, pe care si le imagineaza in apropierea unui barbat.
O atrag barbatii: toleranti, rabdatori, care pot sa o protejeze de propriile-i temeri. Intai de toate insa, trebuie sa simta ca intre respectivul si ea exista o fuziune inexplicabila pe cale logica.
Se casatoreste: de tanara si cade usor prada barbatilor inaintati in varsta care ii insufla siguranta (iau locul autoritatii paterne).,

Compatibili sexual cu: Taur (au o relatie calma, sigura), Leu (se flateaza reciproc, lucru care nu displace niciunuia dintre ei), Pesti (se completeaza reciproc nu numai in plan sexual, dar si emotional), Fecioara si Scorpion (relatii care nu exceleaza prin nimic, dar macar se suporta si reusesc sa ajunga la un consens).

Niciun comentariu: