duminică, 9 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Balanta


BARBATUL BALANTA

Zone erogene: fesele si talia.
Treaba ta: loveste-l usor peste fese (daca ai tupeu sa intri intr-un sex-shop, vei gasi acolo accesorii care te pot ajuta).
Ce-l starneste: vederea feselor partenerei in timpul actului sexual il excita la fel de mult cum il excita cand este el atins pe fese.
Il atrag femeile: delicate, bine crescute si care dau dovada de o mare caldura sufleteasca (mai ales vizavi de persoana lui).
Se casatoreste: atunci cand considera ca a feciorit destul, insa nu exista nici o garantie ca nu isi va insela nevasta, desi de respectat o respecta, iar familia este sfanta pentru el.

FEMEIA BALANTA

Zone erogene: idem.
Treaba ta: cadrul in care se consuma intalnirea amoroasa este pe primul plan. Asa ca straduieste-te sa creezi o atmosfera romantica si bogata (saracia ii taie cheful).
Ce o starneste: o oglinda pe tavan in care sa se poata privi tot timpul pentru a-si controla pozitiile. Nu suporta barbatii badarani si agresivitatea.
O atrag barbatii: obligatoriu mai in varsta ca ea, care sunt, considera ea, mai apti sa-i ofere tone de admiratie, si care nu ii trezesc nici cea mai mica urma de gelozie. Femeia Balanta este cam snoaba, de aceea, barbatul ei preferat trebuie sa aiba neaparat o functie de conducere.
Se casatoreste: mai tarziu, dat fiind ca ii vine greu sa se dezlipeasca de viata dulce de celibat. Este facuta pentru lux si distractii si respinge ideea unei relatii stabile care ar putea sa o trimita direct la cratita si la spalat scutece. O data maritata devine mana dreapta a sotului, pe care il ajuta sa urce pe scara sociala si profesionala.

Compatibili sexual cu: Gemeni (amandoi sunt nerabdatori sa experimenteze, se iubesc cu adevarat si au incredere unul in celalalt), Leu (principiile care fac ordine in relatia lor sunt: independenta si sex), Sagetator (e o relatie exemplara, foarte reusita, bazata pe iubire sincera).

Niciun comentariu: