duminică, 23 ianuarie 2011

Horoscop erotic - Varsator

BARBATUL VARSATOR

Zone erogene: gambele, gleznele.
Treaba ta: ofera-i cat de multa varietate in relatiile intime. Diversitatea este principiul dupa care se ghideaza in general in viata.
Ce-l starneste: atinge-i cu varfurile degetelor gambele si gleznele si va pricepe imediat cum stau lucrurile. De asemenea, daca vrei sa-l iei de la o intalnire cu prietenii, pune-ti pantofii cu tocuri cui si balangane piciorul in fata lui. Nu va rezista la vederea unei glezne fine.
Il atrag femeile: bine crescute, cu care sa poata spune ca este si prieten, care il rasplatesc pentru devotamentul cu care el e capabil sa le iubeasca si sa le poarte de grija.
Se casatoreste: indata ce gaseste aceasta iubita-prietena. Este fidel si rar se intampla sa cedeze tentatiei.

FEMEIA VARSATOR

Zone erogene: idem.
Treaba ta: cu femeia Varsator trebuie sa te porti cu manusi pentru ca nu suporta grosolania. Este o fire inhibata, de aceea partenerul are nevoie de multa pricepere si delicatete pentru a o ajuta sa se dezlantuie si sa renunte la instrumentele neinsufletite cu care se trateaza.
Ce o starneste: trebuie mai intai imblanzita, apoi va fi mai mult decat deschisa oricaror experiente sexuale. Prefera metodele traditionale, dar este excitata fie si numai la gandul ca ar putea incerca altceva.
O atrag barbatii: normali (nici prea pasivi, dar nici prea agresivi). Cu un barbat normal e sigura ca va avea liniste in viata.
Se casatoreste: de mica. De obicei este inca virgina in momentul in care isi pune pirostriile. Este genul de sotie cuminte, care nu iese din cuvantul sotului, face copii si nu indrazneste sa calce pe bec chiar daca e nesatisfacuta sexual.

Compatibili sexual cu: Gemeni (au o relatie imprevizibila, dar care tinde sa reziste), Balanta (se iubesc si se respecta, ba chiar experimenteaza - s-ar zice ca e relatia perfecta), Sagetator (sunt facuti unul pentru altul), Varsator, Berbec si Capricorn (se poate spune ca e OK).

Niciun comentariu: