marți, 18 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Leu


BARBATUL LEU

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala.
Treaba ta: cere-i sa puna in scena un numar de striptease. Cum ii place sa fie in centrul atentiei, se va simti foarte admirat. Bineinteles ca trebuie sa il incurajezi cu ovatii prelungite si sa ii lauzi trupul.
Ce-l starneste: cel mai bine il pune in miscare dorinta partenerei. Adora ca aceasta sa ii descrie amanuntit toate senzatiile pe care le traieste. Apoi, sigur, mangaierile pe spate, incepand dinspre umeri catre mijloc.
Il atrag femeile: frumoase sau macar placute; mai importanta insa este integritatea morala a acestora si felul in care se pricep sa-i lase impresia ca el este seful absolut.
Se casatoreste: nici prea devreme, nici prea tarziu. Oricum, este de parere ca o relatie sanatoasa lasa o anumita libertate de miscare partenerilor. Asta nu inseamna ca este de acord cu infidelitatea, pe care nu ar putea-o ierta sub nici o forma.

FEMEIA LEU

Zone erogene: idem.
Treaba ta: este exhibitionista din fire, asa ca ai putea sa ii pui in dormitor o oglinda in care sa se poata vedea in plina actiune. Studiaza cateva pozitii tantrice pe care sa le puteti pune in practica.
Ce o starneste: aplica pupici apasati pe gat in zona cefei si de-a lungul coloanei vertebrale. Daca-i mai si spui cat e de nemaipomenita, e in al noualea cer.
O atrag barbatii: care ii lasa libertate de miscare si care sunt capabili sa o iubeasca pasional si neconditionat, dar fara sa renunte la personalitatea lor. Si sa fie neaparat oameni cu un talent special sau cu inalte ambitii profesionale.
Se casatoreste: destul de greu, pentru ca este foarte pretentioasa. De indragostit se indragosteste foarte usor si des, de iubit insa, nu iubeste cu una cu doua, tocmai pentru ca se teme de o relatie permanenta. Cand ajunge sa iubeasca se cupleaza cu acte-n regula si e foarte fidela.

Compatibili sexual cu: Berbec, Gemeni, Rac, Balanta, Sagetator si Pesti.

Niciun comentariu: