duminică, 26 decembrie 2010

Zodiac arboricol

Mãrul

23 Decembrie - 1 Ianuarie
25 Iunie - 4 Iulie



Mãrul simbolizeazã Dragostea.

El este o aparitie plãpândã, dar cu mult farmec, atrãgãtor si cu o figurã plãcutã. Reprezintã genul care flirteazã cu plãcere, aventuros, sensibil si întotdeauna îndrãgostit. Doreste sã iubeascã si sã fie iubit. Ca partener este fidel, tandru si foarte generos. Are inclinatii spre stiintã, si îi place sã trãiascã în prezent, pe ansamblu fiind un filozof preocupat dar cu imaginatie.


Bradul

2 Ianuarie - 11 Ianuarie
5 Iulie - 14 Iulie



Bradul simbolizeazã Misterul.

Nativii din acest semn au un extraordinar gust, care se manifestã în toate actiunile lor. Se poartã demn, sofisticat si iubeste tot ceea ce este frumos. Modul de manifestare poate fi uneori cam iritant, deoarece este o persoanã posacã, încãpãtânatã, cu tendintã spre egoism dar atent cu cei la care tine. Este mai degrabã modest, dar are ambitii foarte mari, pe care are sansa sã si le realizeze pentru cã are talent si pune suflet în ceea ce face. Ca amant este vesnic nemultumit. Cunoaste multi oameni, unii dintre ei sunt prieteni, dar si multi altii îi sunt dusmani. Este un partener pe care te poti baza.


Ulmul

12 Ianuarie - 24 Ianuarie
15 Iulie - 25 Iulie



Ulmul simbolizeaza Mintea nobilã.

Reprezintã o persoanã cu o înfãtisare plãcutã, care se îmbracã cu gust si are dorinte rezonabile. Desi este agreabil are tendinta de a nu ierta greselile celorlalti. În relatiile cu anturajul îi place sã conducã si nu sã se supunã. Este un partener de încredere si loial, care preferã sã hotãrascã pentru altii. În ciuda acestor "asperitãti" este o minte nobilã, generoasã, cu un pronuntat simt al umorului si care judecã lucrurile la modul practic.


Chiparosul

25 Ianuarie - 3 Februarie
26 Iulie - 4 August



Chiparosul simbolizeazã Credinta.

Ca si copacul, individul nãscut sub acest semn este puternic, bine fãcut, adaptabil. De felul lui multumit, acceptând viata asa cum este, privind lucrurile cu optimist, sperând cã într-o zi va veni si rândul lui si atunci îi vor fi recunoscute meritele si va avea si banii pe care si-i doreste. Detestã sã fie singur, este un amant pasionat care nu poate fi usor satisfãcut. Când se implicã într-o relatie este credincios, dar si impulsiv, nesupus, pedant si cam neglijent.


Plopul

4 Februarie - 8 Februarie
1 Mai - 14 Mai
5 August - 13 August



Plopul simbolizeazã Incertitudinea.

Are aparitii foarte "decorative" si de aceea are nevoie sã fie înconjurat de oamenii plãcuti si de bunã-credintã. Nu are încredere în propriile forte si devine curajos numai atunci când este nevoie. În societate este foarte pretentios, deseori singur, reuseste sã stârneascã animozitati. Este o fire artisticã, dar cu toate acestea un bun organizator, înclinat sã abordeze viata la modul filozofic. În orice situatie este demn de încredere iar în relatiile personale foarte serios.


Pinul

19 Februarie - 29 Februarie
24 August - 2 Septembrie



Pinul simbolizeazã Rafinamentul.

Îi plac companiile agreabile si stie cum sã facã viata mai plãcutã. Reprezintã o persoanã foarte activã, care se comportã cu multã naturalete, fiind o companie cautatã si pentru firea prietenoasã pe care o are. Ca fizic este foarte robust. Se îndrãgosteste usor dar pasiunea se stinge repede. Cunoaste multe dezamãgiri pânã când îsi gãseste idealul. Este demn de încredere pentru partenerii sãi si posedã mult simt practic.


Salcia

1 Martie - 10 Martie
3 Septembrie - 12 Septembrie



Salcia plângãtoare simbolizeazã Melancolia.

La prima vedere se prezintã ca un tip frumos dar plin de melancolie, atrãgãtor, cu o atitudine usor afectatã. Iubeste tot ceea ce este frumos si plin de gust, îi plac calatoriile si viseazã sã facã înconjurul lumii. Mereu agitat, capricios dar cinstit, este un om care are în permanentã ceva de revendicat. Foarte intuitiv, este totusi un partener usor influentabil alãturi de care este foarte greu sã trãiesti. De aceea va avea mult de suferit din dragoste, dar uneori gãseste un o fiintã salvatoare.


Stejarul

21 martie




Stejarul simbolizeazã Curajul.

Când spui stejar te gândesti deja la o persoanã cu o naturã robustã, curajoasã, puternicã, intransigentã.
Este un om independent dar sensibil, cãruia nu-i plac schimbãrile, cu picioarele bine înfipte în pãmânt, într-un cuvânt un om de actiune.


Alunul

22 Martie - 31 Martie
24 Septembrie - 3 Octombrie


Alunul simbolizeazã Magia.

Un personaj fermecator, nerevendicativ, foarte întelegãtor, care stie cum sã facã impresie. Deseori este implicat în lupte pentru cauze sociale. Este cunoscut de toti, foarte popular. În dragoste se comportã ca un amant capricios, cu toane dar cinstit. Pe plan profesional poate fi un partener tolerant, cu un simt înnãscut al dreptãtii.


Scorusul

1 Aprilie - 10 Aprilie
4 Octombrie - 13 Octombrie



Scorusul simbolizeazã Sensibilitatea.

Plin de farmec, agreabil si înzestrat. Desi îi place sã atragã atentia nu-si arogã aere de vedetã si este lipsit de egoism. Este un om care iubeste viata, neobosit, aflat în permanentã miscare. Viata lui este plinã de complicatii, pe care de cele mai multe ori si le creazã singur, în egalã mãsurã dependent si independent, cu bun gust, un adevãrat artist, pasional, un bun companion, dar care din pãcate nu stie sã ierte.


Artarul

11 Aprilie - 20 Aprilie
14 Octombrie - 23 Octombrie



Artarul simbolizeazã Inteligenta.

Este simbolul unei persoane neobisnuite, plinã de imaginatie si originalã, dar în acelasi timp timidã si rezervatã. Vrea sã-i impresioneze pe cei din jur, ambitios, mândru, încrezãtor în sine însusi si dornic de noi experiente. Suferã de multe complexe si se comportã uneori nervos. Dotat cu o memorie excelenta, reuseste sã învete cu usurintã.
Viata lui amoroasa este plinã de complicatii.


Nucul

21 Aprilie - 30 Aprilie
24 octombrie - 11 Noiembrie


Nucul simbolizeazã Visul.

Ai putea spune despre el ca este un stâlp al dreptãtii: intransigent, ciudat si plin de contraste, deseori egoist, agresiv, nobil, cu orizonturi largi, cu reactii neasteptate.
Reactioneazã spontan, are ambitii nelimitate, inflexibil, nu cunoaste ce este acela compromisul sub nici o formã, un strateg ingenios. În relatiile sentimentale este un partener dificil si total neobisnuit, nu întotdeauna plãcut dar cel mai adesea admirat, foarte gelos si pasional.

Castanul

15 Mai - 24 Mai
12 Noiembrie - 21 Noiembrie



Castanul simbolizeazã Cinstea.

Apare ca o frumusete neobisnuitã, dar nu urmãreste sã-i impresioneze pe cei din jur. Are un simt al dreptãtii bine dezvoltat, vivace, interesat de tot ceea ce este nou. S-a nãscut diplomat, dar din pãcate este usor iritabil si sensibil în compania celorlalti. Are deseori momente când se îndoieste de propria persoanã si în ciuda acestei lipse de încredere în sine însusi, afiseazã aere de superioritate. Se simte neînteles în dragoste si are dificultãti în gãsirea unui partener.


Smochinul

14 Iunie - 23 Iunie
12 Decembrie - 21 Decembrie



Smochinul simbolizeazã Sentimentul ca traire.

Ca prezentã este foarte puternic, cam sãlbatic, genul de om independent care nu suportã sã fie contrazis. Iubeste viata, pur si simplu îi place sã trãiascã înconjurat de familie, copiii si animalele. Pe plan sentimental îi cam place sã zboare din floare în floare. Este dotat cu simtul umorului, si desi posedã din plin talent practic si inteligentã, preferã mai degrabã sã leneveascã.


Mesteacãnul

24 Iunie




Mesteacãnul simbolizeazã Inspiratia.

Este un tip vivace, atrãgãtor, elegant, prietenos, cu pretentii modeste, cãruia nu-i plac excesele de nici un fel si detestã vulgaritãtile. Iubeste viata în naturã si în liniste, având putine ambitii. Pe plan afectiv nu este foarte pasionat, dar are imaginatie, stiind sã creeze o atmosferã de calm si multumire.


Mãslinul

23 Decembrie




Maslinul simbolizeazã Întelepciunea.

Este un om care iubeste soarele, cald si tandru, rezonabil, echilibrat, care evitã violenta sau agresiunea. De asemenea, este foarte tolerant, mereu bine dispus, calm, cu un simt al dreptatii foarte dezvoltat. Afectiv este genul de partener sensibil, cam afectat, fãrã a fi gelos. Îi place sã citeascã si sã se afle în compania oamenilor sofisticati.


Fagul

22 Decembrie




Fagul simbolizeazã Creatia.

Are gusturi bune si acordã multã atentie felului în care aratã. Este o persoanã materialistã, care stie sã îsi organizeze bine viata si cariera.
Este ajutat si de spiritul lui econom. Stie sã-i conducã bine pe ceilalti, nu riscã inutil si are pretentii rezonabile. Ca partener de viatã este dacã se poate spune "splendid", pasionat de pãstrarea siluetei (diete, sport, etc.).


Curmalul

9 Februarie - 18 Februarie
14 August - 23 August



Curmalul simbolizeazã optimismul.

Caracterizeaza in primul rand un nativ foarte bine reprezentat din punct de vedere fizic, frumos dar lipsit de eleganta. Isi doreste sa se afle mereu in centrul atentiei tuturor si nu gusta glumele care se fac pe seama lui. Se adapteaza la orice situatie dand dovada de flexibilitate dar ceea ce urmareste sa obtina este puterea, luxul si confortul personal. Este orgolios, ambitios si de un optimism fara limite. Din aceasta cauza isi asuma in mod inconstient riscuri care il situeaza in situatii limita si din care reuseste sa iasa datorita talentului sau. Chiar daca incearca sa pastreze aparenta unui om rece este usor influentabil, dedicandu-se unor cauze pierdute. In ciuda acestor mici defecte este inteligent, cultivat, capabil sa ia decizii in cel mai scurt timp. In dragoste da dovada de sensibilitate, tandrete, romantism, acordandu-i partenerei o atentie speciala prin satisfacerea oricarui capriciu. Este barbatul care se ataseaza de cineva pentru totdeauna. Din punct de vedere profesional este posibil sa aiba o viata foarte agitata.


Teiul

11 Martie - 20 Martie
13 Septembrie - 22 Septembrie



Teiul simbolizeaza Bunastarea.

Teiul reprezinta un nativ fermecator, frumos, in stare sa cucereasca pe oricine cu optimismul si minciunile sale. Iubeste siguranta si confortul si de aceea va face toate eforturile pentru a le obtine. Viata sa va fi un lung sir de succese si de esecuri si acest lucru se datoreaza iluziilor pe care si le face singur. Este o prezenta agreabila dar nu se poate conta pe el. Conservator, traditionalist, dar in acelasi timp plin de contradictii, nu se poate spune despre el ca este o persoana usor de inteles. Are nevoie de complimente pentru a-si recapata increderea in fortele proprii. Desi este foarte inteligent ii lipseste capacitatea de a lua decizii rationale. Perfectionist pana la cele mai mici amanunte va avea nevoie de un partener care sa fie cel putin la fel de curat si ordonat ca si el.

Niciun comentariu: