duminică, 10 mai 2009

Regulile sosetelor


Multi barbati o dau in bara destul de serios la capitolul sosete. Nu sunt multe reguli de urmat la acest capitol, dar sunt cateva de care trebuie neaparat sa tii seama. Anumite sosete sunt pentru o categorie de ocazii si o anumita culoare ar trebui sa fie purtata doar la anumite outfituri.

Ca sa te asiguri ca nu o dai in bara, arunca o privire peste regulile sosetelor si fa un mic efort de a rectifica greselile pe care le faceai.

Sosetele albe doar la tinutele sport

Este probabil una dintre cele mai incalcate reguli din lumea modei: sa porti sosete albe la altceva decat imbracaminte sport. E singura data cand se accepta asa ceva. Nici prin gand sa nu va treaca sa le purtati la altceva.

Asorteaza-ti sosetele cu pantalonii, nu cu pantofii

Cand porti alti pantaloni in afara de blugi, culoarea sosetelor trebuie sa fie dictata de culoarea pantalonilor. La pantaloni negrii merg sosete negre, la cei gri sosete gri si asa mai departe. Mai pe scurt alege-ti cu grija sosetele care se potrivesc cel ami bine pantalonilor. Motivul pentru care se asorteaza sosetele cu pantalonii este ca daca vei fi nevoit sa te descalti, sosetele asortate cu pantalonii vor face ca look-ul tau sa fie mai fluid.

Innoieste-ti stocul de sosete mai des

Cumpara-ti sosete noi cel putin o data la sase luni. Nu trebuie sa cumperi o intreaga colectie, dar ar trebui cel putin trei perechi noi. Sosetele trec prin foarte multe procese de purtat si spalat si din moment ce nu sunt fcaute din bumbac de cea mai buna calitate, se rup destul de usor. O gaura in soseata inseamna fie ca esti atat de lenes incat nu poti sa mergi la magazin sa iti iei altele noi, fie, mai rau nu iti permiti sa iti cumperi altele noi.

Sosetele funky sunt doar pentru purtatul in casa

Sosetele cu imprimeurile tale favorite sau cu personajele tale preferat sunt doar pentru purtatul in casa. Nici gand sa merci astfel incaltat la serviciu. Vei fi apreciat drept imatur si le va fi greu sa te ia in serios si sa te perceapa ca pe un barbat cu atitudine, puternic.

Fara sosete in pat

Nu numai ca pare absolut ridicol sa porti sosete in pat, dar gandeste-te cum e sa faci sex, sa fii complet dezbracat, dar cu sosete. Sexul inseamna contact piele pe piele, nu piele pe sosete.

Niciun comentariu: