sâmbătă, 23 mai 2009

Gemeni, 22 mai - Ziua epopeei in serie

Cei nascuti pe 22 mai au energia necesara pentru fapte eroice. Ei sunt in mod magnetic atrasi de creatiile in serie si de formele de amuzament in care ei isi pot exercita talentele in mod continuu, fiind in acelasi timp un factor de dezvoltare si variatie. Excesul din viata lor nu consta neaparat in sfera materiala, nefiind vorba neaparat de bogatii pe care le strang, nici de numarul mare de prieteni de care sunt inconjurati, ci in productia de lucrari. De cele mai multe ori, persoanele nascute pe 22 mai creeaza in mod repetat un model sau o constructie. Proiectele lor sunt foarte rar izolate sau unice. Nativii acestei zile sunt cunoscuti si pentru pasiunea lor de a colectiona. Fac acest lucru indiferent daca este vorba de liste, fapte, numere, zile de nastere sau obiecte. Ei sunt adesea in pozitia de a categorisi, a da nume sau a selecta pe tipuri. Ei pot colectiona pana si prieteni sau cunostinte.

In cazul in care nativii zilei de 22 mai au copii, ei vor savura noul statut de parinti dedicandu-si energia pentru a asigura familiei prosperitate si dezvoltare. In cazul in care nu sunt capabili sa ofere aceste lucruri, prefera sa nu aiba copii, exercitandu-si aceasta energie asupra altor membri ai familiei. Ei isi vor largi familia, preferand sa devina nasi, unchi, matusi, veri, etc. In oricare din aceste cazuri, nativii vor demonstra ca se simt cel mai bine in sanul cald al familiei.

Cei nascuti pe 22 mai trebuie sa se fereasca de caracterul obsesiv-vicios in activitatile lor, mai ales atunci cand preiau un proiect care ii depaseste. O megalomanie caracteristica este intalnita la nativii acestei zile, astfel incat ei vor fi in permanenta atrasi de sarcinile foarte grele. In consecinta, vor suferi de un complex din dorinta de putere. Intr-adevar, sentimentele ascunse de inferioritate sunt adesea rezultatul acestei megalomanii care ii caracterizeaza.

Persoanele nascute pe 22 mai sunt inzestrati cu o memorie clara si durabila. Uneori, insa, ei trebuie sa improspateze sau sa mai dea putina culoare evenimentelor din trecut pentru a se feri de suferinta. De asemenea, ei tind sa claseze lucrurile neinsemnate si rele ce s-au abatut asupra lor, atragand astfel invidia celorlati pentru mult timp. Este important ca ei sa invete sa ierte si sa uite.

Sentimentele celor nascuti pe 22 mai pot fi destul de instabile. Indiferent de ceea ce intreprind la un moment dat, ei pot manifesta porniri copilaresti de isterie. Acest lucru poate fi provocat in cazul in care sunt deranjati in momentele lor de concentrare. Ei trebuie sa renunte la astfel de tendinte isterice si sa se calmeze daca vor sa se dezvolte din punct de vedere social. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 mai depasesc aceste crize in jurul varstei de treizeci de ani.

Cand persoanele nascute pe 22 mai gasesc proiectul potrivit, ei se agata de acesta si nu vor sa renunte la el. Ei trebuie lasati sa isi manifeste interesele variate si schimbatoare. Cei apropiati lor trebuie sa le inteleaga entuziasmul si sa nu ii acuze ca sunt capriciosi sau falsi atunci cand isi redirectioneza atentia catre un alt obiect, persoana sau domeniu de studiu. Cei apropiati nativilor zilei de 22 mai trebuie sa pastreze distanta si sa nu isi faca sperante prea mari in ceea ce ii priveste. In general, cei nascuti pe 22 mai se adapteaza si se recupereaza foarte usor in cazul in care esueaza in realizarea unui proiect. Altii ar fi inca in stadiu de dezamagire, dar nativii zilei de 22 mai au intors deja o noua pagina si au trecut la faza urmatoare din viata lor.

SFATURI: Invata sa te controlezi. Afla care este valoarea intretinerii si nu subestima detaliile. Renunta la cerintele exagerate pe care le ai de la partenerul tau. Examineaza-ti propriile greseli. Nu te implica in prea multe proiecte si termina ceea ce ai inceput.

PUNCTE FORTE:

Perseverent

Energic

Productiv

PUNCTE SLABE:

Obsesiv

Vicios

Ireal

Niciun comentariu: