sâmbătă, 30 mai 2009

Ce poti purta cu o camasa alba

E imposibil sa nu ai o camasa alba in garderoba ta. In ciuda faptului ca o porti destul de des, poti cadea in rutina daca o vei purta mereu cu o pereche de blugi. Noi te vom ajuta sa iti diversifici tinuta, oferindu-ti cateva sugestii in privinta combinarii camasii albe.

Un cardigan intr-o culoare neasteptata

Stai departe de negru, gri, maro. Incearca albastrul, sau verde, ori o culoare pastel. Daca esti indraznet din punct de vedere stilistic, poti opta pentru un cardigan de culoare galbena. Nu uita: cu cat ai culoarea pielii mai inchisa, cu atat poti opta mai mult pentru haine in culori mai deschise.

Un sacou in dungi

Sparge rutina zilnica, purtand un sacou in dungi peste o camasa alba. Este alegerea perfecta pentru zilele de vara. Sacoul este un element neasteptat, care iti va dinamiza look-ul, dungile sunt un model conservator, mai ales daca sunt combinate la o camasa alba.

Pantaloni albi

O camasa alba, este o piesa de rezistenta, dar cand este combinata cu o pereche de pantaloni albi, tinuta devine incredibil de rafinata. Pentru a crea aceast tinuta, pantalonii trebuie sa fie dintr-un material usor. E bine sa investesti intr-un material de calitate, astfel incat sa nu fie transparent, si croiala sa fie potrivita corpului tau. La aceasta tinuta, o pereche de ochelari de soare iti vor da un look foarte stylish.

Niciun comentariu: