sâmbătă, 23 mai 2009

Gemeni, 23 mai - Ziua mesajului energic

Nativii zilei de 23 mai sunt extrem de capabili sa transmita celorlalti energie, sentimente si idei. Desi maniera lor poate fi usoara sau energica, puterea lor de atractie este moderata. Este foarte dificil sa-i ignori pe cei nascuti astazi deoarece ei radiaza ceva ce atrage atentia celorlalti. Acest lucru se intampla de cele mai multe ori intr-un mod pozitiv, dar si extrem de seducator.

Persoanele nascute pe 23 mai pot fi preocupati toata viata sa transmita influente pozitive copiilor lor. De obicei, ei vor fi parinti excelenti. Nu numai ca vor fi preocupati de educatia copiilor, dar vor avea si energia necesara pentru sarcinile zilnice pe care le implica cresterea acestora. Chestiunile biologice sunt importante pentru persoanele nascute pe 23 mai si in mod special pentru femeile nascute astazi.

Nativii urmaresc rareori sa obtina luna de pe cer. Ei sunt fericiti sa faca parte din grupuri cu conceptii ce necesita efort mental distinctiv care se echilibreaza perfect cu senzualitatea lor. Ei sunt orientati ata catre corp cat si catre intelect. Sunt activi, vor agrea sa faca sport sau sa danseze, dar in acelasi timp sunt si adeptii unei partide de sah, carti sau alte jocuri. Majoritatea celor nascuti pe 23 mai sunt binecuvantati cu adevarate aptitudini stiintifice.

Nativii zilei de 23 mai incearca de cele mai multe ori sa evite conflictele si sunt intotdeauna gata sa rezolve problemele. Totusi, dificultatile lor personale pot fi ignorate, deoarece orientarea lor spre exterior le directioneaza energia catre familie, prieteni sau munca. Daca vor continua sa-si neglijeze astfel problemele fizice si emotionale, ei vor avea la un moment dat o surpriza destul de neplacuta. Cei nascuti astazi trebuie sa evite amanarea rezolvarii propriilor probleme. Ei trebuie sa actioneze imediat atunci cand este vorba de problemele personale asa cum fac in cazul celor dragi lor sau cand este vorba de proiectele lor. Activitatile creatoare ce implica arta sau muzica pot fi relaxante si in acelasi timp pot fi considerate drept hobby de catre nativii zilei de 23 mai. Fiind persoane indemanatice, in timpul liber ei vor fi dispusi sa faca orice, incepand cu lucrurile simple cum ar fi jucariile si pana la croirea hainelor sau fabricarea barcilor. Nativii acestei zile vor fi foarte fericiti cand orizonturile lor se schimba si se largesc. Altfel, ei devin dependenti de ceea ce fac. De asemenea, este ideal ca ei sa nu petreaca prea mult timp singuri. Persoanele nascute pe 23 mai au nevoi speciale imperioase. Chiar daca lucreaza singuri la un proiect, este de preferat sa se inconjoare de oameni care au preocupari similare cu ale lor. Aspectele sociale ale unui loc de munca stabil vor fi pe placul lor.

Dorinta nativilor zilei de 23 mai ca lucrurile sa evolueze incet poate duce la autosacrificiu exagerat si in consecinta la frustrare. Ei trebuie sa invete sa refuze uneori solicitarile celorlalti. De asemenea, ei trebuie sa-si exprime dorintele si necesitatile. Teama de respingere sta la baza acestei dorinte de a-i multumi pe ceilalti. Cei nascuti astazi trebuie sa realizeze ca pretul pe care il platesc pentru aprobarea temporara pe care o obtin poate fi daunatoare pentru individualitatea lor. Acest lucru este valabil atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor.

SFATURI: Ai mai multa grija de tine insuti. Incearca sa-ti controlezi natura impulsiva. Din cand in cand, examineaza-ti si partea serioasa a firii tale. Nu fii atat de dornic sa-i multumesti pe ceilalti.

PUNCTE FORTE:

Atractiv

Convingator

Activ intelectual

PUNCTE SLABE:

Pripit

Autosacrificiu

Altruist

Niciun comentariu: