duminică, 21 iulie 2013

Enemies Closer (2013)


Enemies Closer sau ''  Duşmani Apropiaţi '' este un thriller  cu o poveste impresionantă ce ilustrează măreţia pădurilor sălbatice ale ţinuturilor nepopulate de oameni  dintre SUA şi Canada dar şi pe a pădurarului  care ducea o viaţă nu tocmai liniştită pe acele ţinuturi. 

Pădurarul avea o ''simpatie ''  specială pentru fostul luptător din trupele speciale ale Marinei Americane, Henry. Viaţa celor doi se complică când interesele lor se intersectează cu cele ale unui mare cartel de droguri, care-i forţează să   ajute la preluarea unui mare transport de stupefiante ce părea că dispăruseră la graniţa dintre cele două state, Canada şi SUA.  

Prins în imensitatea pustie a pădurilor, cu nici-un fel de comunicare cu lumea din afară, Henry se trezeşte faţă-n faţă cu Clay, un om cu o vendetă personală împotriva lui Henry care revenise doar spre a se răzbuna. 

Prinşi în faţa acestui fapt cei doi foşti amici sunt obligaţi să pună deoparte neînţelegerile personale şi să lucreze împreună sau să moară de mâinile traficanţilor de droguri, o gaşcă nemiloasă ce nu se da înapoi de la nimic spre a pune mâna din nou pe încărcătura pierdută.

Niciun comentariu: