vineri, 13 martie 2009

Pesti,13 martie - Ziua anticiparii profetice

Cei nascuti in ziua de 13 martie sunt plini de credinta si se poate spune ca de-a lungul vietii au schimbat cursul unor intamplari ale hazardului. Majoritatea persoanelor nascute in aceasta zi cred cu tarie in intamplari predeterminate; mai mult chiar, sunt predispusi sa faca previziuni despre lume si despre vietile altora. Adesea isi expun analiza asupra lumii si asupra problemelor acesteia. Nativii cu un nivel intelectual mai ridicat sunt atrasi de filosofie, spiritualitate, speculatii teoretice si sisteme stiintifice sau analitice. Au tendinta de a venera mintea umana si ceea ce poate genera aceasta, dar pastreaza totusi o mai mare veneratie pentru Universul din care fac parte.

Persoanele nascute in aceasta zi, in special barbatii, sunt capabile sa supravietuiasca unor situatii care pentru altii ar reprezenta adevarate catastrofe. Indivizii de ambe sexe nascuti pe data de 13 martie pot accepta loviturile destinlui fara sa se planga si pot continua sa duca vieti extraordinar de creative si productive. In foarte multe dintre cazuri, nativii nu devin pe deplin constienti de talentul si norocul lor decat dupa anumite experiente. Astfel de imprejurari de proba le sunt de folos, fiind un fel de botez sau rit de trecere care le sporeste evolutia, le insufla mandria si curajul ca vor face fata viitoarelor dificultati. Este posibil chiar sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si sa realizeze care este drumul lor in viata.

Evolutia si dezvoltarea personala se construieste in fabrica particulara a personalitatii unui nativ al zilei de 13 martie. Astfel, aproape toate persoanele nascute pe aceasta data inregistreaza progrese in evolutia proprie. Totusi, de-a lungul drumului, multi vor ramane pe margine din cauza atractiei fata de energiile ezoterice si metafizice carora nu le pot face fata in totalitate. Astfel de indivizi pasesc pe un teren riscant atunci cand au pretentia ca stapanesc sau chiar ca inteleg anumite aspecte. Oricat de mari ar fi erorile, ele sunt o parte importanta a dezvoltarii proprii. Una dintre dorintele nativilor este aceea de a fi sursa de inspiratie pentru altii si de a-si gasi discipoli care sa beneficieze de experienta lor.

In general, persoanele nascute in ziua de 13 martie ar trebui sa se abtina sa faca preziceri sau chiar sa emita anumite idei despre indivizi din apropierea lor deoarece ar putea influenta fara sa isi dea seama cursul intamplarilor viitoare din viata acestora. Asa numitele profetii referitoare la realizarea personala pot fi, in cazul lor, sinonime cu propriile asteptari. In orice caz, nu doar visele, ci si cosmarurile au o modalitate de a se transforma in realitate daca li se acorda prea multa atentie.

SFATURI: Relaxeaza-te putin. Nu te lua prea in serios. Admite ignoranta din cand in cand si te vei simti eliberat. Rezolva-ti problemele fara sa ii amesteci pe altii in ele.

PUNCTE FORTE:

Tolerant

Curajos

Elaborat

PUNCTE SLABE:

Hiper-exigent

Auto-suficient

Niciun comentariu: