luni, 30 martie 2009

Berbec, 30 martie - Ziua viziunii ferme

Persoanele nascute pe data de 30 martie sunt extraordinar de progresiste. Rareori se intampla sa nu acorde importanta cuvenita efectului pe care il au asupra celorlalti. Din acest motiv, pot da nastere la antagonisme si piedici care stau in calea drumului catre succes. In efortuirle lor de a indeplini anumite teluri personale sau sociale, nativii pot inregistra uneori esecuri, dar raman la fel de neinfricati. In cele din urma, aceasta hotarare le va aduce succes, desi recunoasterea o vor obtine mai tarziu in viata sau chiar postum. Cei nascuti in aceasta zi sunt preocupati de imaginea lor pentru ca iau foarte in serios parerea celorlalti despre ei. Acest lucru se observa foarte bine atunci cand nu sunt apreciati. Ei isi manifesta deschis consternarea si durerea. Cu toate acestea, nereusitele nu fac decat le sporeasca hotararea.

Datorita faptului ca nativii fac lucrurile doar asa cum vor ei, se descurca cel mai bine in calitate de angajatori proprii sau lucrand singuri. Ca angajati, ei sunt predispusi la conflicte cu sefii sau colegii de munca. Daca au libertatea de a-si urma propriul vis, aceste conflicte pot fi evitate. Le este foarte greu sa impartaseasca visul altcuiva deoarece mintea lor are un singur sens, iar energia este de obicei orientata doar intr-o singura directie.

Persoanele nascute in ziua de 30 martie sunt foarte puternice. Le este foarte greu sa se relaxeze si ii pot epuiza pe cei din jur cu energia lor nestavilita. De asemenea, nativii acestei zile pot genera dificultati emotionale din cauza perspectivei lor copilaresti si adesea naive asupra lucrurilor. Cel mai adesea, sunt indivizi autodidacti, iar educatia traditionala reuseste rareori sa le transmita ceva. Din fericire, au un punct de vedere foarte clar asupra a ceea ce isi doresc si au inspiratia necesara de a stapani orice abilitate tehnica ceruta pentru realizarea muncii.

Pentru nativi nu este important sa aiba o multime de prieteni. Atunci cand ajung sa aiba succes, fac fata cu greu contactului social aferent. Uneori tanjesc dupa intimitatea pe care o aveau inainte sa devina cunoscuti si chiar ajung sa regrete realizarile lor. Totusi, in cele din urma, nu au alta alternativa decat sa isi urmeze drumul interior. In cazuri extreme, nativii sunt atat de absorbiti de activitatile desfasurate incat aproape ca se identifica cu ele.

In relatiile cu ceilalti, nativii zilei de 30 martie pot fi extrem de exigenti. Persoanele implicate in relatii cu nativii trebuie sa fie pregatiti pentru aproape orice. Este intr-adevar foarte greu pentru cineva sa poata face fata energiei unei persoane nascute pe 30 martie. Probabil ca cel mai bun partener pentru ei este o persoana puternica, dar fara prea multe pretentii, cineva care sa poata apela la imaginatia lor. Un astfel de partener trebuie sa fie si putin neobisnuit, chiar unic, pentru a-i mentine interesul in timp. Mai mult, exista posibilitatea ca nativii sa nu poata face fata intotdeauna succesului de care se bucura partenerul. In acest caz, ei vor fi predispusi sa-si proiecteze propriile dorinte asupra partenerului.

Desi cei nascuti pe data de 30 martie sunt foarte complecsi din punct de vedere emotional, ei sunt loiali in felul lor si de obicei fac tot ce le sta in putinta sa reziste alaturi de familiile si prietenii lor, cel putin in masura in care personalitatea lor plina de hotarare le-o permite.

SFATURI: Fii calm. Nu te grabi sa dai explicatii. Este posibil ca ceilalti sa inteleaga de la sine. Evita conflictele si controleaza-ti latura mai apriga; invata sa fii diplomat. In anumite situatii esti nevoit sa faci compromisuri. Aceasta nu inseamna ca iti tradezi punctul de vedere. Nu te neglija.

PUNCTE FORTE: Hotarat EnergicVisator

PUNCTE SLABE: Hotarat Izolat Rebel

Niciun comentariu: