joi, 5 martie 2009

Pesti, 5 martie - Ziua raiului si a iadului

Persoanele nascute in ziua de 5 martie au doua laturi distincte ale personalitatii. Aparent vesele si fermecatoare, sofisticate, amabile si pline de consideratie, in sinea lor se lupta cu demonii personali. Extrem de secretosi, se pot manifesta foarte diferit in particular si sunt predispusi adesea la exteriorizarea unor sentimente si emotii negative.

Productivi si creativi, cei nascuti in aceasta zi au de obicei capacitatea de a-si exprima ambele laturi ale naturii lor in cadrul mucii, fara a intra in contradictie sau fara teama de cenzura. Problemele pot aparea in viata particulara, care nu rareori este furtunoasa si chiar destructiva. Indivizi profunzi, nativii zilei de 5 martie au contacte cu tot spectrul emotiilor umane pe care ei insisi le experimenteaza intr-un moment sau altul. De asemenea, au talentul de a scoate la iveala atat ce este mai bun, dar si ce este mai rau din oamenii din jur. Printr-o introspectie profunda, cei nascuti in aceasta zi pot scoate la iveala slabiciunile, lipsurile si nesiguranta celorlalti provocand un mare impact asupra acestora. Acest lucru se datoreaza in mare masura sensibilitatii nativilor.

In mod deloc surprinzator, cei nascuti la aceasta data par sa isi traiasca viata mai intens decat altii. De asemenea, raman deschisi unei largi varietati de experiente in comparatie cu majoritatea oamenilor.

Uneori, persoanele nascute la data de 5 martie pot fi obiective din punct de vedere logic si emotional, iar alteori pline de pasiune, poate chiar irationale, coplesindu-i pe ceilalti cu intensitatea lor. Aceasta trecere se poate face intr-un interval scurt de timp, de la cateva minute la cateva secunde. Unii s-ar putea intreba cum poate fi o persoana atat de schimbatoare si in acelasi timp adaptabila la diferite circumstante.

Deoarece se intampla adesea sa varieze foarte mult relatiile personale, cei nascuti in aceasta zi pot ajunge sa se simta singuri si sa se intrebe daca vor gasi vreodata persoana potrivita. Cei care reusesc sa isi dea seama ca lipsa satisfactiei se datoreaza propriei naturi dificile au o sansa in plus de a face schimbarile necesare. Acesti nativi isi vor simplifica viata emotionala si vor obtine satisfactii importante.

Mentinerea la un nivel mai echilibrat si integrarea diferitelor aspecte ale personalitatii reprezinta o sarcina inspaimantatoare pentru nativi, dar rasplata este pe masura. Este posibil ca divergentele generate de luptele lor interioare sa starneasca o imaginatie bogata. Astfel, unele persoane nascute in aceasta zi se tem ca, devenind oameni obisnuiti, isi vor toci latura „ascutita” a personalitatii lor.

Constientizarea efectului pe care il au asupra celorlalti este esentiala pentru indivizii nascuti la aceasta data. Cultivarea unei laturi mai putin egoiste, supunerea fata de o forta spirituala mai inalta, concentrarea pe gesturi simple in viata de zi cu zi le poate face viata mai usoara atat lor, cat si celor din jur.

SFATURI: Echilibreaza-ti energia – nu te lasa condus de ea. Fii consecvent cu prioritatile tale si acorda-ti mai multa atentie.

PUNCTE FORTE:

Expresiv

Slefuit

Incisiv

PUNCTE SLABE:

Dificil

Temperamental

Suferind

Niciun comentariu: