miercuri, 11 martie 2009

Pesti, 8 martie - Ziua noncomformismului

Persoanele nascute pe 8 martie sunt adesea neintelese si trebuie sa faca lucrurile asa cum considera ele. Fie ca este vorba de imaginea lor, stilul de viata, modul de exprimare sau aspectul exterior, nativii sunt in esenta noncomformisti. Desi sunt iubitori ai traditiilor, uneori venerand chiar culturile trecute, nativii simt nevoia sa evadeze din mediul lor pentru a deveni individualitati in toata puterea cuvantului. Din cauza naturii lor critice si dificile din punct de vedere emotional, nu este recomandabil sa evadeze singuri pentru ca s-ar putea sa nu reuseasca de prima data. Oricum ar evolua lucrurile, in ultimii ani ai adolescentii si primii ani ai tineretii isi vor da deja seama ca viata lor va fi destul de tumultoasa si ca drumul il vor parcurge singuri.

Persoanele nascute pe 8 martie au un entuziasm aparte. Cu toate acestea, stilul de viata sau ideile lor se bucura rareori de simpatia celorlalti. In parte, acest lucru se datoreaza intensitatii lor, punctului lor de vedere intransigent, individualist si chiar periculos pentru valorile societatii. Cei nascuti in aceasta zi au o pronuntata latura rebela si agresiva care nu le aduce prea multi prieteni. In plus, instabilitatea lor nu ii ajuta deloc sa castige increderea celorlalti. Cu toate acestea, nativii pot fi prieteni extrem de loiali.

Indivizii nascuti pe 8 martie sunt buni executanti. Daca aleg sa joace acest rol, ei pot lucra in liniste in acelasi serviciu timp de mai multi ani fara sa iasa in evidenta in mod deosebit. La fel de bine pot juca rolul de stalpi ai societatii. Oricum, in spatele scenei, ei vor lucra pentru schimbare si progres. Desi s-ar putea sa isi asume o pozitie extrem de conventionala din dorinta de siguranta financiara sau politica, in general vor gasi o modalitate de a exprima latura extravaganta a naturii lor in viata particulara.

Adesea, nativii zilei de 8 martie sunt inzestrati cu o putere de atractie magnetica. Ei sunt in stare sa exercite o putere aproape hipnotica asupra unor indivizi alesi, lucru care se datoreaza atat fortei mintii lor, cat si farmecului si intuitiei. In perioada tineretii, energia este adesea volatila si fara control, dar, pe masura ce inainteaza in varsta, impactul devine mai puternic prin dinamismul lor subtil si hipnotic. Desi nu sunt pe deplin capabili de a-si exercita aceste puteri atunci cand sunt tineri, abilitatile psihice exista in mod latent in ei si pot fi descoperite si folosite mai tarziu in viata. Observatori deosebiti ai maretiei in toate domeniile, persoanele nascute pe 8 martie isi pot exprima mirarea si chiar veneratia atunci cand sunt etalate gratia, puterea si frumusetea.

SFATURI: Mentine-ti echilibrul. Ai grija sa nu ii ranesti pe altii, dar nu te transforma intr-o victima. Autocompatimirea este otrava curata pentru tine. Evita sa fii excesiv de serios si invata sa te relaxezi. Integreaza-te din punct de vedere social.

PUNCTE FORTE:

Individualist

Magnetic

Intuitiv

PUNCTE SLABE:

Izolat

Dificil din punct de vedere emotional

Tulburat

Niciun comentariu: