vineri, 5 decembrie 2008

Sagetator, 5 decembrie - Ziua increderii

Cei nascuti pe 5 decembrie sunt extrem de increzatori in abilitatea lor de a finaliza ceea ce inceput. Uneori aceasta incredere este justificata, dar alteori nu este. Nativii acestei zile sunt intr-adevar capabili de mari lovituri, dar in acelasi timp sunt capabili sa se esueze. Esecul intervine in general datorita conceptiei lor ireale, a faptului ca vor prefera sa vada totul in roz, decat sa faca eforturi sustinute pentru a preveni eventualul esec. Astfel, ei trebuie sa recunoasca ca nu prin efortul unei singure persoane se ajunge la finalizarea unui obiectiv, ci prin planificare si studiu temeinic al sanselor de reusita a respectivelor eforturi.

Nativii zilei de 5 decembrie au tendinta de a fi activi si dinamici. Ei sunt adesea intens concentrati si foarte atenti la ceea ce experimenteaza la un moment dat. In acelasi timp, ei vor fi dornici sa impartasesca asemenea experiente cu ceilalti. Intr-adevar, ei pot fi surprinsi cand cei apropiati nu le impartasesc parerile.. Desigur, in momentul in care nativii zilei de 5 decembrie se maturizeaza, ei devin mult mai toleranti si mai respectuosi in ceea ce priveste intimitatea celorlalti. Insa, acest lucru trebuie sa fie impartasit intens si de celelalte persoane.

Manifestand incredere, nativii zilei de 5 decembrie cu siguranta vor avea multe avantaje. Cei nascuti astazi sunt relativ eliberati de multe griji si indoieli care ii preocupa pe ceilalti. Totusi, ei trebuie sa contientizeze acele dificultati, daca ele exista intr-adevar. Acest lucru le este necesar deoarece destul de des se vor asigura pe ei insisi ca totul merge bine chiar si atunci cand nu merge de fapt. Barometrul lor ar trebui sa fie rezultatele si raspunsurile pe care le primesc de la prieteni, asociati, cunostinte si chiar rivali sau concurenti. In principiu, ei trebuie sa invete ca ceea ce spun si ce gandesc ceilalti are importanta.

Deoarece nativii zilei de 5 decembrie sunt genul de persoane active, ei vor evita sa amane actiunea si vor lasa lucrurile sa mearga pe fagasul lor. Desi o astfel de atitudine este in general pozitiva si le face viata mai putin complicata, se pot implica si in lucruri care ar trebui lasate asa cum sunt. Astfel, pentru cei nascuti astazi, judecata si constiinta de sine sunt cheia succesului. Este imperativ ca nativi zilei de 5 decembrie sa aiba o idee extrem de realista si ferma referitor la rolul lor in viata si la obiectivele urmarite. Pana in respectivul moment, ei sunt apti sa se mentina pe linia de plutire si, in ciuda optimismului lor, ei vor fi mai degraba descurajati. De fapt, esecurile repetate pot fi un reper ferm, dar de nepretuit pentru realizarile care formeaza temelia experientei lor.

Cand nativii zilei de 5 decembrie ajung sa recunoasca natura nesigurantei, ei vor admite puterea soartei si mai presus de toate vor dezvolta un anumit sentiment pentru ironia inerenta a conditiei umane. Astfel, ei vor pune baze solide si de incredere pentru viitoarele actiuni.

SFATURI: Uita-te cu atentie la tine insuti si la circumstantele in care te afli. Fa-ti un inventar al abilitatilor, daca nu ai facut deja acest lucru. Fii atent la ce iti spun ceilalti. Din cand in cand urmeaza sfatul lor, atunci cand iti pare rezonabil.

PUNCTE FORTE:

Increzator

Indraznet

Activ

PUNCTE SLABE:

Prea sigur de sine

Ireal

Inconstient

Niciun comentariu: