duminică, 21 decembrie 2008

Sagetator, 20 decembrie - Ziua initiatorului

Persoanele nascute pe 20 decembrie se straduiesc din rasputeri sa genereze ganduri, sentimente si activitati superioare in jurul lor. Dorinta lor de a initia este mareata. Nefiind extrem de preocupati de intretinere si administrare, ei prefera sa treaca la urmatoarea sarcina dupa ce au pus lucrurile in miscare. Totusi, exista o continuitate in munca lor si astfel ei pot sa-si construiasca o reputatie stabila in timp.

Pentru nativii zilei de 20 decembrie, impulsul de a face ceva si fapta in sine poate sa avanseze cu o viteza foarte mare. Intr-adevar, odata ce persoanele nascute astazi s-au hotarat asupra unui lucru, sunt greu de oprit, in primul rand pentru ca se misca foarte repede in acest sens. Viteza, ingenuitatea, eficienta si gratia ajung la cote inalte in ceea ce ii priveste, astfel incat rezultatul actiunilor lor poate fi extraordinar. Nativii implicati in activitati intelectuale pot fi acuzati uneori de superficialitate in ceea ce priveste arta, studiile si teoriile lor. Insa, este destul de clar faptul ca metodele lor implica de obicei abordarea subiectului plecand de un numar de puncte de vedere diferite si nu prin testarea teoriilor la un nivel mai profund.

Nativii zilei de 20 decembrie detin de obicei controlul energiilor lor fizice si sunt atrasi in mod special de tipul de experiente metafizice. Ei sunt bine acorati in realitate, acum si aici, si extrem de suspiciosi in ceea ce priveste povestile neverificate sau alte miracole si experiente extraterestre. Persoanele nascute pe 20 decembrie nu sunt genul de oameni care accepta autoritatea sau orice zvon. Ei pot fi extrem de combativi in sustinerea a ceea ce simt si pretind cu inversunare, dar si extrem de agresivi in fortarea propriilor idei si puncte de vedere.

In general, imaginea per ansamblu este importanta pentru nativii zilei de 20 decembrie. Acestora le place sa filozofeze pe marginea lucrurilor in general si apreciaza un auditoriu receptiv. Le face mare placere sa influenteze modul gandire al celorlalti. Asadar, este foarte normal sa isi asume rolul de parinte sau profesor. Deoarece de cele mai multe ori sunt muncitori neobositi, ei tind sa astepte de la copiii si elevii lor sa aiba aceeasi energie si sa depuna acelasi efort ca si ei. Ei trebuie sa aiba grija in acest sens sa nu treaca cu vederea diferentele dintre indivizi, sau sa considere in mod eronat ca energia si puterile de concentrare ale unui individ oarecare sunt comparabile cu ale lor. De fapt, notiunile preconcepute si cerintele vor crea in cele din urma probleme nativilor zilei de 20 decembrie, deoarece ele vor duce la surmenaj si tensiuni nedorite in relatie cu cei care sunt la fel de incapatanti ca si ei.

Persoanele nascute pe 20 decembrie trebuie sa-si tempereze energiile pentru a-i intelege mai bine pe ceilalti. Ei ar trebui sa incerce sa nu mai fie atat de fixati pe a produce. Mai devreme sau mai tarziu ei vor dori sa isi indrepte o mare parte din energia lor inspre interior si astfel vor deveni linistiti si in acelasi timp puternici.

SFATURI: Nu mai considera ca tu le stii pe toate. Invata sa iti recunosti greselile. Persista in ceea ce ai inceput si nu mai trece atat de repede la altceva. Cultiva-ti umilinta.

PUNCTE FORTE:

Ager

Impulsiv

Productiv

PUNCTE SLABE:

Repezit

Atotstiutor

Combativ

Niciun comentariu: