duminică, 14 decembrie 2008

Sagetator, 14 decembrie - Ziua exhibitionistului ales

Persoanele nascute pe 14 decembrie le lasa adesea impresia celorlalti ca sunt exhibitioniste, dar de fapt sunt foarte atente in ceea ce priveste expunerea propriei persoane. Intr-adevar, desi nu de putine ori sunt indivizi publici care se afla mult timp in lumina reflectoarelor, ei traiesc in lumea lor proprie in care foarte putini vor putea intra. Este ca si cum ar locui intr-o casa si ar deschide obloanele numai atunci cand le convine. Astfel, nativii ii lasa pe oameni sa vada ce fac, dar mai putin ceea ce gandesc si aproape deloc cine sunt cu adevarat. De fapt, aparenta de a lasa sa se vada ceva este in realitate cel mai bun mod de a ascunde ceea ce este particular.

Nativii zilei de 14 decembrie sunt adesea indivizi extrem de complecsi, profunzi, complicati. Multe din sferele in care isi duc viata, inclusiv preferintele sexuale, hobby-urile, obiceiurile si placerile psihologice sunt mai neobisnuite, chiar bizare. De asemenea, naturi filosofice, ei pot actiona dupa principii care sa justifice comportamentul lor special. Cel mai adesea, recunosc de la o varsta frageda ca nu sunt ca ceilalti. De obicei, conflictele care apar cu figuri autoritare, cum ar fi parintii sau profesorii, ii conduc la aceasta concluzie. Ei devin constienti, dar si predispusi sa se mandreasca cu lucruri pe care altii le-ar considera obiceiuri rele sau ciudate. De obicei este imposibil pentru parinti sa incerce sa incadreze un copil nascut in 14 decembrie intr-un tipar. Pur si simplu nu va fi ceva realizabil, pentru ca, desi pare la inceput o initiativa de succes, aceasta poate provoca mari probleme in timp, ca sa nu mai vorbim de mania, rebeliunea si resentimentele indreptate catre parinti. Astfel de sentimente pot fi de asemenea transferate la cei cu care nativii zilei de 14 decembrie vor intra in contact mai tarziu.

Persoanele nascute pe data de 14 decembrie sunt indraznete, dar nu necugetate. Ei nu se tem si atunci cand e nevoie nu ezita sa se arunce in fata pericolului. Oricum, tentatia de a-i surprinde pe ceilalti prin comportamentul lor este foarte mare, iar acesta nu este intotdeauna un impuls imitativ sau imatur. Adesea reusesc sa ii invete pe altii prin provocare si stimulare, provocand o anumita stare prin propriul exemplu. Astfel, ei pot fi catalizatorul schimbarii, fie aceasta in familiile lor, in cercul social sau in societate in general.

SFATURI: Uneori spune-ti punctul de vedere mai in soapta. Ia in considerare cu atentie ceea ce spui. Invata sa fii mai temperat si cultiva-ti latura filozofica. Alege calea de mijloc.

PUNCTE FORTE:

Original

Provocant

Indraznet

PUNCTE SLABE:

Cu excese

Cu toane

Izolat

Niciun comentariu: