marți, 30 decembrie 2008

Capricorn, 26 decembrie - Ziua neinfricatului

Persoanele nascute pe 26 decembrie nu vor fii niciodata doborate. Este ceva firesc ca ei sa adopte o postura rebela, in special in perioada lor de tinerete. Deoarece au tendinta de a trai la limita, sau cel putin de a se opune standardelor prestabilite, ei pot fi etichetati ca scandalagii sau ca persoane ce atrag ostiliate si energie negativa. Cu trecerea anilor, conceptia lor devine mult mai conservatoare, asezata si rezervata, dar daca vor ramane neimpliniti, sau nu vor fi inclusi in societate, nu se vor mai comporta astfel. Indivizii mai evoluati nascuti pe 26 decembrie modereaza eventual implicarea lor in problemele de putere si devin mult mai deschisi si mai permisivi.

Nativii zilei de 26 decembrie sunt niste provocatori prin natura lor. Adevarul sau neadevarul unei situatii date este uneori ceva ce trebuie examinat in amanunt si nu schimbat sau evitat doar de dragul de a sta linistiti. Cei nascuti astazi sunt curajosi si se confrunta cu probleme si domenii de activitate pe care ceilalti se rusineaza sa le abordeze. In cadrul familiei lor, grupului social sau situatiei profesionale ei sunt considerati critici sinceri ai ignorantei si au putina rabdare cand vine vorba de linguseli sau deceptii. Cel mai adesea, interesele lor constau mai degraba in problemele simple ale vietii de zi cu zi si in actiunile de moment, decat in pornirile supranaturale si metafizice. Inzestrati cu un foarte bine dezvoltat simt al realitatii, ei sunt de obicei foarte bine ancorati in realitate.

Exista pericolul ca nativii zilei de 26 decembrie sa devina destul de duri, fermi pe pozitii, precum o stanca. Ei vor rezita de-a lungul timpului fie ca-i ploaie sau ca-i vant. In cele din urma, ei isi pot pierde sensibilitatea pana in punctul de a deveni lipsiti de sentimente. Nativii zilei de 26 decembrie trebuie sa se fereasca sa ajunga in astfel de situatii. Ei trebuie sa permita in mod constient laturii lor umane sa se manifeste – sa faca un efort sa-si recunoasca greselile, sa vada punctele de vedere contradictorii si posibil sa admita infrangerea. In plus, ei trebuie (in mod special atunci cand ajung in jur de treizeci sau cu putin peste patruzeci de ani) sa se concentreze pentru a ramane deschisi nu numai la experientele noi, ci chiar sa isi urmeze aspiratiile mai inalte.

Nativii zilei de 26 decembrie rareori se grabesc sa rezolve treburile. Ei isi implementeaza ideile incet, cu grija si de obicei nu se vor surmena prea tare. Au o abilitate impresionanta de a-si concentra toate energiile de care dispun intr-o anumita directie, fapt ce ii face adversari devastatori si dusmani de temut. Totusi, ei pot fi dificili si intensi in relatiile lor sentimentale deoarece, de obicei, ei trebuie sa joace rolul dominant. Incercarile serioase de impotrivire la aceasta pozitie se finalizeaza cu o infrangere sau o despartire. Sa invete sa ofere tandrete, blandete si dragoste neconditionata unui partener este o mare provocare pentru nativii zilei de 26 decembrie.

SFATURI: Fii deschis si mentine-ti flexibilitatea. Nu te teme sa recunosti ca ai gresit. Nu cere fidelitate absoluta – o astfel de atitudine starneste doar resentimente. Adu-ti aminte de familie si colegi. Nu-ti mai impovara inima.

PUNCTE FORTE:

Atent

Perseverent

Metodic

PUNCTE SLABE:

Inflexibil

Dominant

Autoritar

Niciun comentariu: