joi, 4 decembrie 2008

Haine inteligente

Nu sint ultima inventie tehnologica a japonezilor si nici costumele de teleportare din Star Trek, ci haine la indemina tuturor.

Desfa si camufleaza

Orice camasa care poate fi descheiata la mai multi nasturi te ajuta sa ascunzi citeva kilograme. Dar camasile care-ti permit sa le desfaci mai mult fara sa pari din telenovele sint doar acelea fara fenta - adica intaritura materialului de la butoniere. Camasa Damat Tween.

Nasturele cat mai jos

Multe dintre costume se inchid la o distanta destul de mica fata de git - ceea ce nu e un avantaj pentru tipii cu volum, pentru ca le contureaza burta. Domnii cu greutate ar trebui sa aleaga sacouri care se inchid la un singur nasture - atentia este captata catre camasa si se evita tensionarea materialului intre nasturi. Jacheta smoching si camasa, Pal Zilieri, jeans, Zegna, toate de la Alsa Boutiques.

Clic pentru a deschide

Modele mici

si fara pense Imprimeurile mari si colorate te vor face sa arati de doua ori mai mare decit esti in realitate - buna alegere pentru slabanogi. Daca vrei sa ascunzi citeva kilograme, tunci alege bluze al caror model este tesut fin si marunt. Evita pantalonii cu pense, pentru ca nu fac altceva decit sa-ti adauge centimetri in talie. Bluza si pantaloni, E. Zegna, de la Alsa Boutiques.

Totul in V

Daca ai fata rotunda si plinuta, renunta la puloverele si bluzele la baza gitului. Bluzele cu anchior te fac sa pari mai slab si mai inalt. In privinta camasilor, cele cu gulerul ingust si ascutit ti se potrivesc mai bine decit cele cu gulerul lat. Bluza si jeans, LAB by Pal Zilieri, de la Alsa Boutiques.

Dungi pe verticala

Un costum inchis la culoarete "subtiaza", dar dungile verticale isi fac treaba si mai bine - atrag privirile de sus in jos si nu pe latimea siluetei tale. Costum Dinasty, magazinul Alb si Negru. Camasa si cravata, Zegna, de la Alsa Boutiques.

Fara contrast

Daca ai o problema cu greutatea, minimalizeaza pe cit posibil contrastul intre partea superioara si cea inferioara. O camasa inchisa la culoare purtata cu pantaloni deschisi te "taie" de la mijloc si te fac sa pari mai scund si mai lat. O curea de culoare inchisa peste pantaloni deschisi nu face decit sa atraga atentia asupra taliei. Si stai departe de cataramele lucioase - cu cit ai mai putin sclipici pe burta, cu atit mai bine. Jeans, tricou si jacheta, Calvin Klein, magazinul Famous Brands. Bascheti Converse, magazinul Famous Brands.

Niciun comentariu: