marți, 30 decembrie 2008

Jennifer Love Hewitt

Actrita si cantareata, Jennifer Love Hewitt se bucura de o mare apreciere in randurile barbatilor din moment ce in 2006 a fost clasata pe locul 16, respectiv 29, in topul celor mai frumoase femei din lume realizate de FHM si Maxim.

In 2007, Jennifer a fost pozitionata pe pozitia a 14 in topul FHM. Actrita s-a nascut la 21 februarie 1979 in Waco, Texas. Inca din copilarie aceasta a fost atrasa de muzica, iar de la trei ani a inceput sa cante la mici spectacole.

Pe cand avea numai cinci ani isi trecuse deja in portofoliu balet si step. La zece ani s-a mutat alaturi de mama sa in Los Angeles pentru a putea incepe o cariera atat in actorie, cat si in muzica.

La scurt timp dupa ce a ajuns in insorita Californie, Jennifer a aparut in nu mai putin de 20 de reclame, iar primul sau rol l-a avut intr-o productie tv Disney, `Kids Incorporated`. In 1992, actrita a aparut ca fiica lui Pierce Brosnan in serialul `Running Wilde`. Au urmat mai apoi rolurile din productiile ABC, `Byrds of Paradise` si `McKenna`.

Jennifer Love Hewitt a devenit celebra in momentul in care a fost selectata s-o interpreteze pe Sarah Reeves in serialul produs de Fox, `Party of five`, in care a jucat din 1995 pana in 1999.

Debutul pe marile ecrane si l-a facut in 1992 in filmul independent `Munchie`, iar vedeta de cinema a devenit in 1997 cand a jucat in `I know what you did last summer` si in continuarea acestuia din 1998, `I still know what you did last summer`. Alte pelicule in care Jennifer a mai jucat sunt `Can’t hardly wait`, `Heartbreakers` si `The Audrey Hepburn Story`.

Nokia a ales-o sa fie imaginea companiei datorita imaginii sale fresh si pentru ca este un simbol al tineretii.

In 2001, actrita a aparut in videoclipul lui Enrique Iglesias, `Hero`. Din septembrie 2005 joaca in serialul tv `Ghost whisperer`.

Pana in momentul de fata, Jennifer Love Hewitt a lansat patru albume muzicale, care au inregistrat un mare succes mai ales in Japonia unde este considerata un pop star.

Actrita a declarat ca nu ar accepta vreodata sa pozeze nud sau sa apara dezbracata in filme, iar pe langa toate acestea, Jennifer este foarte implicata in acte caritabile.

Are o relatie cu actorul scotian, Ross McCall, din ianuarie 2006. In trecut, aceasta s-a mai intalnit si cu chitaristul John Mayer, starul tv, Carson Daly, modelul Kip Pardue, Rich Cronin si Will Friedle.

Niciun comentariu: