vineri, 11 aprilie 2014

Painea Harica vindeca bolile incurabile




Parintele Ghelasie de la Manastirea Frasinei este unul din cei mai cunoscuti specialisti in Sacroterapie. Cu ajutorul unei retete miraculoase de preparare a graului, parintele a obtinut o paine care detine proprietati curative miraculoase - denumita Painea Harica. Rezultatele au fost spectaculoase, multi bolnavi - incurabili din punctul de vedere al medicinei traditionale - reusind sa se vindece de cele mai grave maladii. Iata aceasta reteta:
 
Zdrobit in piulita sau macinat, graul se amesteca cu putina apa. Coca obtinuta se intinde cat mai subtire, pe o scandura de lemn. Se lasa la uscat timp de 8 ore la o temperatura de pana la 40°C. Aluatul sa nu fie acrit. In timpul uscarii poate sa se intoarca pe ambele parti.
 
In chip tainic are loc o Prefacere Ritualica a Painii, adica granul isi pune "in lucrare" Energiile Vii, care in timpul digestiei curata organismul de energiile negative sedimentate si redreseaza metabolismul. Sa nu se foloseasca graul inmuiat sau incoltit si nici sa nu se coaca in cuptor. Se pot asocia salate din alimente vegetale, nefierte. Acest regim, continuat cel putin 60 de zile, conduce la o eliminare progresiva a energiilor negative din corp care favorizeaza boala. In tot acest timp, nu trebuie intrerupta rugaciunea.

TRATAMENTUL DUREAZA 60 DE ZILE

Niciun comentariu: